dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu ne biçim Ban Peki Böyle... Ne bir açıklama var nede neyden ban yediğimi biliyorum... İnternet sitesine nasıl Login olabiliyorum Bu nedir Peki???
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ban felan degil ya sallamayın bilip bilmeden .. Account sadece serverda askıda kaldı ... yarın sabah dene girersin .. aynı sorunu bende yaşıyorum şuan[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx
NsN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sallama derken bence sen sallıorsun bir dayanağın olmadan. Bekle 20 gün anlarsın ne oldugunu arkdasada anlatırsın[signature][hline]Natıon :Karus
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bekleyip Görmekten Başka çaremiz yok anlaşılan
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: NsN, 26 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Sallama derken bence sen sallıorsun bir dayanağın olmadan. Bekle 20 gün anlarsın ne oldugunu arkdasada anlatırsın Ne birini hackledim ne dupe item aldım nede dupe yaptım nede illegal başka birşey yaptım ayrıca gold premium var... durduk yere neden banlasınlar kardeşim alla alla ayrıca cafeden çoğu arkadaşlarım aynı sorunu yaşıyor .. char serverda askıda kalıyor .. ke geldiginden beri bu lanet olası bug'u fix edemediler bir türlü... zzz[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx
Lapitus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bak Arkadasım ben ve dier arkadasım gece cz deydik ben asasinim diezde arkadasda warior Ban yadik ve senin gibi yan charımı kaldırabiliyorum asıl charım kalkmıyor kısacası sen ban yemişsin ne Kadar süreli bi ban belli degil Allah Kolaylık versin ne diyeyim
Öne çıkan mesajlar