dexter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Arkadaşlar hala çözemedim ne olduğunu... Akşam üzeri savaşda (Cypher) güzel güzel oynuyordum oyunu karuslar kazandı neyse invade e geldiler...30 dakka falan daha oynadım çokda rahat adam keserek...Sonra birden tak diye dc yedim... Yani böyle donup beklemek falan olmadı Direk Dc geldi... Ke nin exe sine tırsarak bastım açıkçası...Şifremi falan girdim serverlar gelince rahatladım...Ama karakter ekranına geldiğim zaman start dediğmde Anında Dc Geliyor... 4-5 Saat geçti Hala Düzelmedi...Bu arada siteye login olabiliyorum ve Your account has not been blocked Yazıyor... EE peki Madem Ban Değil, NEDİR BU?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ban olsa char select yerine gelmez şifre yazarken daha Your account has been blocked please contact customer support der,ben savaşta dc olup bida charı ile oynayamayan birini duymuştum charı asılı kalmış ve hala öyle duruyomuş , umarım bunun gibi bişi sana olmamıştır....[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Böyle bir dc daha önce hiç yaşamadım ama..Elektrik kesilir gibi tık dedi gitti...Birisi Şu an senin karaktere yükleniyorlar Hacklemeye Çalışıyorlar gibi birşey söyledi ama Böyle bir şey olabilirmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 char asılı kalınca sifre ve id girerken mesaj gelir. bu select char ekranında veren bi hata. başka bişey olması lazım.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 açılır 1-2 güne merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kısmi ban falan varda benimmi haberimyok yoksa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 askıda kalmıştır muhtemelen korkma yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Korkmuyorum zaten banlancak birşey yok ortada...Hacklenirsemde Çok item gidicek ama kasılır yine... İyide askıda kalınca İlk ekranda Karakter Kullanımda diye bir mesaj gelmesi lazım değilmi?? Ama yinede böyle bir şeyi tecrübe etmişseniz dediğiniz doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 şlar şimdi oylesine bi deniyim dedim Aynı Accountta Başka bir karakter açtım ve şu an onunla oyuna giriyorum... Ama asıl charım girmiyor deli oldum bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bir arkda olmustu o 2 gun giremedi.bekle biraz daha gecer[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 c2 den girmeyi dene moradona git sonra c1 den gir düzelir[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sadece chara ban yemisde olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Serverlar update edilecekti ondan dolayı olabilir. Serverların kapanmasıyla ilgili.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 banlanacaksın. accccount banlanmadan önce böyle oluyor. diğer char ile girsrsina ma bunla asla. aktarabilirsen itemleri aktar. inn hossteste itemin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: SUBZERO, 26 Ekim 2005 08:47 tarihinde demiş ki: banlanacaksın. accccount banlanmadan önce böyle oluyor. diğer char ile girsrsina ma bunla asla. aktarabilirsen itemleri aktar. inn hossteste itemin varsa. muahaha ne komik bişi adam banlıyacak sa hemen banlar ne yanı ben senı banlıyacam uyarıyorum itemlerını kurtar sen demek mı oluo bu muahahah :D sabah sabah muhteşem oldu içim açıldı beah[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 İnşallah sana da olur da öğrenirsin. o zaman ben sana lol derip dururum. Biliyoruz da konuşuyoruz. Bana öyle oldu. Adama tıkladığın gibi dc ver yor. Fakat diğer char ile oynayabiliyorsun. akşama kalmaz komple banlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ke de banlar böyle atılıyor galiba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: SUBZERO, 26 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: İnşallah sana da olur da öğrenirsin. o zaman ben sana lol derip dururum. Biliyoruz da konuşuyoruz. Bana öyle oldu. Adama tıkladığın gibi dc ver yor. Fakat diğer char ile oynayabiliyorsun. akşama kalmaz komple banlanır. +1 benimde yiğenim öyle yedi banı ama düpeden falan değil np transferden sitede np 100 e indiriliyor paralar siliniyor deniyo anlamadım ben bu işi allah sonunu hayır etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ... karakteri tam seçerken dc hatası veriyor 4 saat geçti ve hala bekliyorum düzelmesini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kanka a.q senin ban yedin iste ne bok yıycez şimdi clan boku yedi daılacak telin niye kapalı lan aç su teli kaycam sana eger clan daılrsa bırakırım bu a.q oyunu sen hele bi gel ank senide ... olum bi rahat duramadın demi olum ole bole kızgın deilim sana[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Banlanmaktan bahsediyorsanız ban tam şu şekilde oluyor; oyundayken sana bir uyarı geliyor you banned for kosp gibi. Mecburen OK' e basıyorsun. Bundan sonra karakterini seçmeye kalktığında bloklu karaktrer diyor. Arkadaşım gözümün önünde ban yedi ordan çok iyi biliyorum.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya birader madem birşey yapmadın o zaman fazla şüphelenme belkide chardaki itemları kontrol ediyorlardır askılıda kalmış olabilirsin sen aklını iyiye yönlendir... ama askılı kalmış ihtimalin %51 diyeyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hypotenes, 26 Ekim 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ya birader madem birşey yapmadın o zaman fazla şüphelenme belkide chardaki itemları kontrol ediyorlardır askılıda kalmış olabilirsin sen aklını iyiye yönlendir... ama askılı kalmış ihtimalin %51 diyeyim sana... askılı demişiz idare edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Umarım askıda kalmıtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkdasım sanada geçmş olsun. Evt bann yemişsin[signature][hline]Natıon :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar