Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tartışılmaz!!! Ödülüm nedir?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gel opcem seni :D[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya saka 1 kenara cidden mx1000 baya para amafistan hic bir oyunda sorun yasamadigini soluyor:) sadece kablosuz klavye bulamadim :( hep set var[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mx 900 um var biktim valla dakkada bi disconnect oluyo sarj aleti patladi cok agir vs vs ... mx 510 umu ozledim gerci para bulursam mx 1000 almayi dusunuyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Logitech G5 veya G7 al. O kadar. Bu arada Mx900 hakkaten de sorunlu galiba. Bluetooth olmasa daha iyi olacakmış.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bi ara pedden kablolu bi mouse çıkmıştı ne oldu o bilen varmı bence tutmamıştır ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 mx 510 ile mx 518 arasinda 15 dolar falan fark var , 510 800 dpi , 518 1800 dpi + win xp uyumlu , modeller ayni renkleri farkli , eger oyun icin diyorsan kablosuzlar yalan , cok cok da fazla o kadar para veremem diyorsan benim onerim 518.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gaming alaninda iyi ekipmanları satan site olarak buraya bi goz atmani onerebilirim.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tesekkurler[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar