vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cs, bf v.s oynayipta kablosuz mouse kullanan varmi[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 pili bitiyo onların en sakat yerde :) topsuz Kablolu en iyisi :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 en iisi optic kablolu.logitechi tavsie ederim fps turu oyunlar icin[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Optik kablosuz kullanıyorum, çok da rahat oynanıyo. Pili de zırt pırt bitmiyo. Microsoft benimkiler, kaliteli alırsan çok kullanışlı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 pil sorun deilde onlarda pilin oldupu kısım çok ağır oluo mesela microsoftun mouse unun pil arka kısmında kıçı hafif gidio ön uçuo gıcık bişi en iisi optic kablolu[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla kablosuzu her yere koyabiliosun, çok da süper bi olay bu bence. İstersen aşağıya bi yere koy, istersen masanın üstüne, istersen yatağa uzanıp oyna mouse ve klavyeyi yanına alıp. Çekince kablo takılma derdi de yok. Ya da kabloda temassızlık falan... Kral oluyo yani kablosuzla oynamak.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 marka model yazsana cidden hic sorun cikarmiyormu alicaktim zamaninda hep alma sorun cikariyor klavye mouse dediler :([signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla Microsoft, ikisi bi arada satılıyor. Çok memnunum. Sorun çıkartan kablosuzlarla bunun algılayıcı sistemi de farklı. Işınları falan görmesi gerekmiyo. Bilgisayarcıya gitsen gösterirler zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Logitech MX510 rulz. Kablolu al bence oyun için.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kablolu sorun cikardigi icin istemiom:([signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Asıl kablosuz sorun çıkarıyor :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eleman cikarmio dio ama:)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 silph doğru söylüo eleman kandırmış seni eğer satan yer öyle diosa para tuzağı:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 510 cok buyuk mouse ellerin kucukse tavsiye etmem.310 alabilirsin.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fistanin tanitimindan sonra mx1000 aliyorum bide sadece kablosuz sorunsuz klavye modeli istiyom mumkunse link :)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İlla kablosuz istiyorsan MX610 ve MX518'e de bak derim, bunlar da kablosuz. Daha ucuz ve MX1000'i katlar bunlar oyun performansı bakımından.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi hasta mısın mx1000 alıyorsun. Hem o kadar ciddi inceliyor görünüyorsun üstüne. Bekliyorsun 1 ay daha en fazla, alıyorsun g7 ; Logitech'in kablolu mouse ile aynı ağırlıkta olan ( Herhangi bir Mx510 ağırlığı) hem de razor copperhead kadar hassas olan tek mouse. Mx1000 'e para vereceğine buna 100 $ ver. Ben zamanında Mx900 + Navigator II keyboard seti aldım logitech'in. Bağlantı bluetooth şeklinde olduğundan gayet sorunluydu ve mouse acayip ağırdı. Ona rağmen çok iyiydi. G7 bence mükemmel olmalı . ( özellikle benim için çünkü eller de büyük biraz :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oha mouse a 100$ lar verene ben (kusura bakmayın) enayi derim.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 logitech in 500 serisi hepsi kablolu optik mouse diye biliyorum . kablosuz mouse arayişin , bir oyunda gossu olmak icinmi , yoksa rahat oynamak içinmi ?.[signature][hline]Msn | - Gaming Host Solutions - | CSTurk.Net | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kablosuz alın...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Redogski, 19 Ekim 2005 16:36 tarihinde demiş ki: oha mouse a 100$ lar verene ben (kusura bakmayın) enayi derim. mouse para verip verim alamiyanada 2xenayi derim, vermisken ise yarasin[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Silphatos, 19 Ekim 2005 10:47 tarihinde demiş ki: İlla kablosuz istiyorsan MX610 ve MX518'e de bak derim, bunlar da kablosuz. Daha ucuz ve MX1000'i katlar bunlar oyun performansı bakımından. ya nie kafami karistiriyosun hep:) 518 e baktim kablolu gozukuyor bide mx1000 de sarj olayi var mouse kullanmadigin zaman sarja takiyorsun duruyor mx610 ada bakiyorum henuz bulamadim [signature][hline]imza! [Bu mesaj vimpir tarafından 19 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: vimpir, 19 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: said: Redogski, 19 Ekim 2005 16:36 tarihinde demiş ki: oha mouse a 100$ lar verene ben (kusura bakmayın) enayi derim. mouse para verip verim alamiyanada 2xenayi derim, vermisken ise yarasin ben 3-4 yıl önce microsoft un bu mouse una 30-40 milyon vermiştim halada taş gibi çalışıo.bi eksiğini görmedim.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben 518'i kablosuz sanıyordum pardon :). Valla ben MX510'unla en az 2-3 yıl birlikteliğimi sürdürmek istiyorum, zaten 3 yıl garantisi var, garanti bitimine yakın bozarım sonra piyasada 510 olmadığı için 610 falan verirler garantiden, mutlu mutlu oyunlarımı oynarım. (ps: sarılalım sıkı sıkı) :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 zevkler, renkler napilmaz?[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar