slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benim 1 charım war herkes biliyo şifresini onu blocklamak istiyorum nasıl yaparım eskiden wardı gmlere fln msg attım ama okumadılar heralde ... başka türlü nasıl banlatabilirim ??? düpe yapmayıda bilmiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hangi serverda sen bana ver ben banlattırırım :D [Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 27 Ekim 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Forumlardan yetkililere özel mesaj atmayı dene gerekli acıklamayı yaptıgın taktirte blocklanır sanırım ^^[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gm git ben ks ciyim ,duperim, skill bug ciyim, deli 5 ok atarim de kesin blocklanir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sitenin support kısmından ana bacı say. [Bu mesaj Buzi tarafından 27 Ekim 2005 08:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 +999.999.999 :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezam_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ugrasmaya ac 4 5 tane nova ban yersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 En iyi blocklanma stili moradon a git shouttan küfür kombosuna bağla :D[signature][hline]Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dikkat et banlattığın account senin değilse o ip ile giriş yapmış diğer charlarında banlanır. Gerçi her 2 durumdada diğer acc lerde gidebilir yani. İp değiştiriyim felan diye pek düşünme. Son anki ip ye bakmıyorlar genelleme yaparak bakıyorlar. Bi sefer başımıza geldi ordan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar