Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 pub19 amatör mütaatlik yarışmasında ben de kendi çapımda bişeyler yaptım, ama şu anda karakterimde sadece bir ev var, kendi evim. ama evim refresh olmuyo 2 gündür, ve az önce gördüm ki condemned olmuş. ne yapmam lazım?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
inf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 zed, malesef bunun geri dönüşü yok.. Aynı accla farklı karakter yada shard dahi olsa 2. bir ev koyduğunda olan evin condemned durumuna düşüyor.
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 peki şimdi bi acc açsam şu 15 günlük codelarla, ya da evi olmayan birisinden rica etsem ben ona aktarsami sonra o bana aktarsa olur mu? yani ev koyma olayı gibi "şu kadar süre beklemelisin" der mi?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 1 hafta bekleme durumu vardı zed evi transfer ettikten sonra 1 hafta beklemek gerekiyordu galiba tekrar alabilmek icin[hline]
crude Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 evi olmayan biri ben oluyorum. Ama evlerniz özenle saklanır,aynen teslim edilir. Emlakçılar kralı[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim.
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hallettim sorun kalmadı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yeri gelmişken bende bişey sorayım şimdi benim 2 ayrı accde 2 tane ev var bunları trade etmek istiyorum yani evleri kendi accountlarım arasında trade etmek istiyorum nasıl yapablirim illa 1 hafta beklememmi gerekecek?
inf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bu arada pardon sanırım yanlış biliyormuşum aynı accda 2. evi aldıktan sonra 1 hafta gibi bir süre oluyormuş sanıyorum
Öne çıkan mesajlar