Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 pub19 amatör mütaatlik yarışmasında ben de kendi çapımda bişeyler yaptım, ama şu anda karakterimde sadece bir ev var, kendi evim. ama evim refresh olmuyo 2 gündür, ve az önce gördüm ki condemned olmuş. ne yapmam lazım?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 zed, malesef bunun geri dönüşü yok.. Aynı accla farklı karakter yada shard dahi olsa 2. bir ev koyduğunda olan evin condemned durumuna düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 peki şimdi bi acc açsam şu 15 günlük codelarla, ya da evi olmayan birisinden rica etsem ben ona aktarsami sonra o bana aktarsa olur mu? yani ev koyma olayı gibi "şu kadar süre beklemelisin" der mi?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 1 hafta bekleme durumu vardı zed evi transfer ettikten sonra 1 hafta beklemek gerekiyordu galiba tekrar alabilmek icin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 evi olmayan biri ben oluyorum. Ama evlerniz özenle saklanır,aynen teslim edilir. Emlakçılar kralı[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hallettim sorun kalmadı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yeri gelmişken bende bişey sorayım şimdi benim 2 ayrı accde 2 tane ev var bunları trade etmek istiyorum yani evleri kendi accountlarım arasında trade etmek istiyorum nasıl yapablirim illa 1 hafta beklememmi gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bu arada pardon sanırım yanlış biliyormuşum aynı accda 2. evi aldıktan sonra 1 hafta gibi bir süre oluyormuş sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar