MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 önCeLikle Herkese SeLam Knigt Arkadaslar... Ben bıktım artık Bu Karus Makroculardan.. Siz Bıktınız mı ? aDamlar Bi şavaşta 8 ok Yada 5 ok atıyoLar... Şimdi Herkesde İse şifreler Yazılı....Civciv Bir cocuk Nova atıyo...Bunun Yanı Sıra Makrocuları Gm'Ler göre göre Bide Savaş Başkanı yapıLar.Bence arTık iyice Bozuldu Oyunun Dengesi..Gm Ler okursa dikkate aLsın Herkese iyi IwI atLamaLar :) (ŞİFRESİZ VE MAKROCSUZ)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Savaştaki macroyu boşver,asıl sen cz'ye bak.İsim de vereyim Full_Moon,toxedu gibi asasinler sürekli görünmez dolaşıyolar buna ne diyeceksin?öyle bir görünmezlikki adamı lupine açık olduğu halde seçemiyorum.dün krakatoa'yı bile mermer yaptı bu görünmez asasinler..nolucak?paticik nere gm nere?zor dostum onlar banlanmaz merak etme..sadece kılıfına uydur işleri.[signature][hline]Aha kafası yarıldı..
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Türkçe katliamı yaşanmış :D neyse anladığım kadarı ile gm onları savaş başkanı yapıo zannediosun ama oyunun kendiliğinden oluo o. Ares'te de çok fazla kosp kullanan var bu gibi adamları banlatmak için yapacağın tek şey güzel bir ss almak biri anyada diğeri konyada olmasın inandırıcı ve o an yaşanmış bir olayı ss al gönder USKO forumlarına inceleyip banlasınlar. Burda gm yok malesef varsada biz bilmioz :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o assasianların görünmeme olayına ben de taktım. adamlar daldıkları halde gözükmüyorlar. bu nasıl iş anlamadım...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: enaksis, 27 Ekim 2005 12:27 tarihinde demiş ki: o assasianların görünmeme olayına ben de taktım. adamlar daldıkları halde gözükmüyorlar. bu nasıl iş anlamadım... Hah Aresde 3 ay önce Darkness bana combo yaparken görünmezdi,Nychris bana parasite malice attı dediğimde benle dalga geçmişlerdi...[signature][hline]Everything Dies
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sizin serverlerda bilmem ama cypher da orc larda macro yok ama karusların cogunda macro var tıtan clanının lideri supersonic ıd adam daha sayamadıklarım cabası bir asasin vuruyo halen görünmezz (Z) tuşuna basıyorum yine yok piyasada.bir kere savaş başkanı olmuştum pm atıyorum gm lere adamaların s.. deil.. böle iş olmaz 8 ok atan adam nasıl oluyo hade 5 okuda geçti ama öle böle denilecek bişi deyil ki 8 ok hepside isabet ediyo şaşırma yok direk vuruyo[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 8 ok?? :-O nasıl yaa??? :-?[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bas bayağı adam 8 ok atıyo hepside isabet ediyo bunu en kısa zamanda resmini çekip size yayınlıcam[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 merakla bekliyorum.... :hrr:[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 catastrpe sen cypher de oynamıyomusun ? çünki aynı nickte biri daha var sanırım sen deyilsen[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE
dexter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: MiLiTaN_44, 27 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: sizin serverlerda bilmem ama cypher da orc larda macro yok ama karusların cogunda macro var tıtan clanının lideri supersonic ıd adam daha sayamadıklarım cabası bir asasin vuruyo halen görünmezz (Z) tuşuna basıyorum yine yok piyasada.bir kere savaş başkanı olmuştum pm atıyorum gm lere adamaların s.. deil.. böle iş olmaz 8 ok atan adam nasıl oluyo hade 5 okuda geçti ama öle böle denilecek bişi deyil ki 8 ok hepside isabet ediyo şaşırma yok direk vuruyo
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: MiLiTaN_44, 27 Ekim 2005 13:48 tarihinde demiş ki: catastrpe sen cypher de oynamıyomusun ? çünki aynı nickte biri daha var sanırım sen deyilsen Hayır diez dışında hiçbir serverda oynamadım... Bir çok catastrophe görebilirsiniz ama "Catastrope" ben daha hiç görmedim... :-)[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Öne çıkan mesajlar