blackxR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 peki, ama merak etmiş sanırım bıraz sert çıktım kusura bakma acıkladıgım gıbı bende neden orda 1299 yazdıgını bılmıorum[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tamer e uzanan diller kırılsın.. Geyşa time baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ehaueshuasheuasehuasehuasheuase =)[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 WCG de bi aralar vndtt clanı yer almıştır türkiyemizi dünyaya 1 oyun ile tanıtmıştır ama şunu diyeyim darkpassage ve teamquash bu sene daha yüksek derecelere taşıycak türkiyeyi emin olun o gün darkpassage her ne kadar teamquashı yensede teamquash the best !! bu arada taglar AMD * teamquash işte bu adama bayılıyorum birde ümit abi askere gitti yani chaos bu adam gitmese oyardı teamquash darkpassage ı o kadar ciddi bir takımki baya güzel sponsorları var teamquash ın amd vsya R cafe dikmendeki ama şunu söyliyeyim kızılayda kendi cafesini açtı teamquash bi gidip görmenizi tavsiye ederim ... (ANKARA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: LeoNSeA, 26 Ekim 2005 09:34 tarihinde demiş ki: kimseyi inandırmak zorunde deilsin boş ver salla gitsin onlar kendı başlarını kemırsınler dursunlar :D farkındaysan topici açan arkadaşa gayet nazik bir şekilde aklıma takılan birşeyi sordum, orada hiç birşekilde inanmıyorum filan demedim. artı sen kimsin ya, kemirmek? hatta aynı serverdaymışız istersen abilerine bi sor beni. counter olayına gelince Türkiyedeki 2. cs serverı olan turk.net serverlarında ve ardından yedigün serverlarında yıllar öncesinde yöneticiydim.(2side kapandı)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 26 Ekim 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 VanGeL a bence hiç sataşma adam oyunda ustadır söyliyeyim sana ee shell raptor +8 falan kolay şeyler değil bunlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargamel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben göremedim abyss ten ne çıktığını .Biri resmi bana gösterebilirmi yada sölese yaw.Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 shard ve chitin gauntlet4rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargamel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 manner kaç aga senin.Eğer mannerddan sebep çıktıysa .Biraz cikcik kasalım. :)9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargamel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 manner kaç aga senin.Eğer mannerddan sebep çıktıysa .Biraz cikcik kasalım. :)9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: kargamel, 26 Ekim 2005 12:55 tarihinde demiş ki: manner kaç aga senin.Eğer mannerddan sebep çıktıysa .Biraz cikcik kasalım. :)9 vallaha benim 992 ama çıkan şey rice manner önemli değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 iyimiş[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bayaa bi şanslısın bende geçen mirage düşürmüştğüm ama senınkı super helal olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 200 abyys=kek,mana,upgrade scroll başka bişi yok deli oldum[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 walla mannerla alaqklı olsa bende 4000 e yakın war..aama arada sansa cıtınden baska bısey cıkmıyorr..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bize abyssde 7 tane shart düştü[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: hunhar, 26 Ekim 2005 15:26 tarihinde demiş ki: walla mannerla alaqklı olsa bende 4000 e yakın war..aama arada sansa cıtınden baska bısey cıkmıyorr..:) lvl kasmayı unutmuşsun sen .. ( alınma D:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 2 Gün önce arkadaşım 19 adet kırdırdı ve bir adet rogue chitin gauntlet ve bir adet priest chitin pauldron çıktı diez'de şimdi onları satmaya çlışıyor. Bu arada mannerı yok gibi bi'şey.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cafede civciv in birine ilk denemede gözlerimin önünde raptor çıkmıştı.. ağazım açık kalmıştı valla....[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 http://img479.imageshack.us/my.php?image=mueahaeh2uu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 http://img479.imageshack.us/my.php?image=mueahaeh2uu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 http://img479.imageshack.us/my.php?image=mueheh26st.jpg[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben aranızda en şanslılardanım sanırım Abyss Gem kırma sayım 4,cıkan item Rogue Chitin Pantolon ve Mirage Dagger saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [spo1=680 Abyss][/spo] 2 Günde 680 abyss Topladım Ve hepsini yaklasık 3 saatte Kırdım...Çıkan İtemler 12 =Rogue Chitin 13 =Warrior Chitin 3 = Mırage Dagger 1 =Warrior Shell Pad 1 =Complate Pad 1 =Ironx 1 =Glave PRiest Chitinleri Falan Söylemiyorum :D:D Bu itemlerin Hepsine Bastım Resimde Gördükleriniz Kaldı Hepsi +6... Sağ Kosedeki 3 item vardı Zaten Giga+6 Sala+6 Lycan Hammer +6 ( Bu Oaly Ke ye geçmeden Önce Oldu) Sonunda Oldu Galiba :D:D[Bu mesaj dexter tarafından 26 Ekim 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oha harbi iyimiş :) bu arada manner'im 41 sanirim mannerla bi ilgisi yok ^^ dexter'a soralım senın manner kactı?[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar