Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emniyet Kemeri Takalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewt kesinlikle takıcam bundan sonra..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Oha! Bence kesinlikle özel yapılmış. Kamerayla nasıl çeksin yani. Ki neden çeksin? Ayrıca hangi geri zekalı bilerek böyle bişey yapar ki?

Acaba o adam oradan aşağı düşüyor mu? :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Uzatmayın da takın. Çok yüksek hızda arabayı paralarken belki çok farkettirmez ama düşük hızda ani duruşlarda kafanızı panele ve direksiyona gömmenizi veya araç takla falan atarsa uçup gitmenizi kesinlikle engeller. Candır ciğerdir. Ben el alışkanlığı edindim daha motoru çalıştırmadan takarım, takmayınca da (taksilerde falan) çok huzursuz hissederim. Geçen sene de bulunduğum emniyet kemeri kopuk taksi ani fren yapınca Tofaş'ın üstten olan torpidosuyla bütünleşmem ve onun düğmesinin şeklini alacak şekilde kafamın şişmesi sonucu da durumun önemini bir kez daha kavradım.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Bizim sivik te kemeri takmazsan ötüyor zaten dakkada bi,kafanı dıttığı için mecburen takıyosun,peder bile kemer takıyor.
Hondaya duyarlılığından dolayı minneattarızzzz.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu konuda ne kadar titizsiniz bilmiyorum ama ben acikcasi emniyet kemeri takmayan insanlari anlamiyorum.

1.si bana bir sey olmaz ben usta soforum dediniz peki ya karsinizdaki insan sizin kadar usta mi

2.si emniyet kemeri takili olmayinca eger kaza esnasinda kaza sensoru devreye girmisse bile hava yastiklari patlamaz. Bunu da cogu insan bilmiyor.

Caninizi seviyorsaniz bence kemer takin :)
Mesaj tarihi:
ben biner binmez takarım, 500 metre gitcek olsam bile ama prozzak, 2. madde her araç için geçerli değil sanırım.
çünkü park halindeki bi arabaya çarpmışlar yastıkları açılmış.
adam kemeri boşa takıp araçtan inip öle parketmemiştir heralde :D
Mesaj tarihi:
park halinde olmak ve hareket etmek diye 2 farkli sekilde gecerli olabilir. msela park halinde kemere lüzum yok ama hareket halinde ( kemer takilmadigi zaman adam zaten on camdan ucacagi icin) mutlaka takilmasi lazim airbag in calismasi icin.

Benim cok zeki olmayan bir kız arkadasim 2 yildir araba kullaniyor ve inatla kiza kemer takmasi gerektigini soluorm gecen gun dedimki kemer takmazsan airbag calismio o anda takti ama bir sonraki biniste gene takmamisti :)
Mesaj tarihi:
Gebersinler hocam ne yapalım biz uyarımızı yapar kenara çekiliriz gerisi kendi bilecekleri iş. Sigara paketlerinde "Sigara Öldürür" yazmıyor mu?

Bide kemeri acayip takanlar var. Geçen gün bi kadın gördüm gözlerime inanamadım. Kemerin kayışını önce koltuk altından sonrada göğüsünün altından geçirip bağlamış. Herhangi bi kazada öne fırlayıp kafanın sol tarafını cama geçireceğini akıl edememiş. Veya gereğinden fazla öne fırlayıp hava yastığından göreceği zarardan bi haber. Ne o kemerimi takıyorum.
Mesaj tarihi:
Araba kemerı takmazsan , takana kadar durmadan ötüyor. Pederde şişman, almış emnıyet kemerının ucundakı metalden yedek parca olarak, takmış oraya ötmüyor... 10 kere soyledım takmam da takmam. Anlatamadım gıttı
Mesaj tarihi:
az bi gobek bende de var bazen alti gevsetiorm ama genede takmamazlik etmiorm bu gibi takmayan insanlara ozel on cam iptali yapmak istiorm boylece ucarken en azindan kafalari camdan gecmez
Mesaj tarihi:
yeni nesil taksi şöförü hareketi.. kemer boş koltuğa takılı. amca üstüne oturur..

bir de eski nesil taksici söylemi var.. binersin taksiye, yol uzun ve vait dardır. dolayısı ile "amca acele edelim" dersin. kemeri takmak için elini uzatırsın tam;
"abü o kemer bozug!"
"hasss... taamm (o_O!!)"
der ve halta yarayacaksa cam üstündeki şimdi adını hatırlayamadığım tutunma zımbırtılarını yakalarsın!
Mesaj tarihi:
Eskiden (1990 falan) emniyet kemerleri makaralı değildi ve mesela arka tarafın yolcu tavan tutacakları'ndan (adı neyse) geçirilip sabitlenirdi. İstesende takamazdın.

O zamanlarda sağ dikiz aynası da yoktu arabalarda millet aksesuar olarak takardı :)
  • Yeni Oluştur...