Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hayat bir tesaduf mudur Yoksa hersey yasanması gerekli oldugu için mi yasanır İnsan sevmeye zorunlu oldugu için mi sever Sevmeye sevilmeye ihtiyacı oldugu için mi Neden iki gunluk yasam için on yıl calısır Bir anlık zevk için Bir ilişkiyi mahveder Neden hayatta yasamak zorunda oldugu için yasar Ölümün elinde oldugunu bile bile Her an ölümü beklercesine Herkezin arkasından bıcakladıgını bildiği halde Yinede o riyakarlara gül uzatır Neden...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 insan olmak, yaşamak yaşarken düşünebilmek, aşık olabilmek, sevebilmektir..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu soruların tek cevabı....insan olmak :([signature][hline]Dramar [Rogue-BL] Revangelis[Warlock-The Maelstorm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bunların cevabı yine sende zeph..[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hayatın bize verdiği rolleri uyguluyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 seçenek varsa söle bizde bilelim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Seçenekleri bulsam uygulayacağım ama bende rol uyguluyorum hayat bana ne verdiyse ben elimden geldiğince kendi isteklerime çekmeye çalışıyorum başarabildiğim kadarını yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayat bize vermiyor. biz söküp alıyoruz arkdaşlar.. dünya gidiyor zaten bizimde ilk başta bize verilen yaşamla bunu alıp bişiler ypamamız gerkeiyor..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar