GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 beyler bnm bıraz önce charım trade bloklandı ne yaptığım zaman charm bloklanır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ayni id e sahip itemdan 5 tane taşıyınca oluomuş O.o[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dupe item almışsındır yada dupe birşeyler tradelemişsindir işte. arama yap bu arada.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dün birinden diamond ring aldm tradeden o kadar başkada uniq itemım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 burda yazıyor... https://www.knightonlineworld.com/languages/policies.asp[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben unique demedim ki, dupe dedim :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 peqi nasıl düzelir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bi kaç kişininde bloclanmış bugün pazarda 2kişi bağırıyodu.herhalde açılır yani ömrünün sonuna kdr hiçmi trade yapmıcan sanki.?[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bakın yenıoğrendım bmn de charımda block var suan aresde yaklasık 800 kısı blocklanmıs buna kelly (lvl 69 kitties T__T) de dahıl.neden olarak da trade uzerınden değerı fazla olan ıtemları gecırmek veya gb trade ı yapmak yanı dupe ıhtımalı varmı dıe bakıcaklar. tum charları tek tek *inanmıorum ya* kontrol edıp temız olanları acıcaklarmıs gerısı dırek banlancakmıs ben o halımle halalvl kasmaya dvm edıodum artık bıraktım. ustumdekı itemlar trade ıle sonucta drop deıl ve unıqler den korkuorum acıkcası sızde kendı charınızıcın dusunun ve değerse hala suan sadece lvl kasabılıonuz baska da bısı yapılmıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ee şimdi biz arkadaşlarla boss kestiydik diamond ring çıktı founder dan oda gb ye çevirip bize gb olarak verdi hakkımızı bizde mi trade block aldık şimdi ne iş bu?[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yahu chok garip bu işler politicieste trade ban die hçç birşey yazmıor ama benm charım suan banlı tradeden ama ne zaman açılcak bilmiorum sitedende login olamiorum şifremi ve idmi yazıorum tekrar anasayfa açılıorr!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ares'te cok fazla 60+ char trade-blocklandi. bunun sebebi yazdiginiz gibi ayni ID meselesi falan degil. Son 1 ay icinde anormal trade yapanlar, Cok degerli itemleri trade yapanlar vs. blocklandi. Arastirmalari bitene kadar charlarin blocklari acilmayacak. Ya block kalkacak yada ban olarak degisecek. Bu haber direk KOL adminden chris'e aktarilmistir. Bende gece ki CSW sirasinda ogrendim.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ve kasasında 20milyarı aşkın para burunduranlarda ve gm e göre 20milyarı aşacak itemler varsa 15gün süre için ban[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 peqi bu hç bitmeyen araştırma ne zaman biticek bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 charında 20yada30 un üstünde gb varsa o yüzden block yedi bana ve biçok kişiye olduğu gibi dupetan falan değil ne zaman açılacağı hakkında bir fikrim yok dört gözle bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 allh allh insan innde 20 tane gb demi bulunduramicak çok saçma bişey dupe olanlar silinsin ve banlansn benm gbi cash alıp para yapan adamın suçu nee?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eğer char ında 15 tane opal 5crystal 10 saphire varsa oluyo mesela bizim kafede oynayan biri var 68 lvl warrior nick i BOBERT 500k np si var onada oldu açtı kendi... :P :D [Bu mesaj _BugsBunny_ tarafından 25 Ekim 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nasıl açio kendi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 azuahzuhauzah makara yapıyoruz bea :D oyunda _biff_ e pm at inceler cevap verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aynen 20 den fazla gb varsa trade block yiyor clar.. bankasında sadece gb olan char trade block yerse en mantıklı açıklama budur yani.[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 6xxxx Server : B Clan: THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Thadeus, 25 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: aynen 20 den fazla gb varsa trade block yiyor clar.. bankasında sadece gb olan char trade block yerse en mantıklı açıklama budur yani. Saçma bütün gün para kastın diyelim bi İron belt ve Elf belt çıkardın diyelim sattın 50gb şimdi banlasın mı seni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aynen 20 gb ı olan char trade block yiyoo pm atıyosun gm e açıyo böle bi salaklık var şu sıralar.[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 6xxxx Server : B Clan: THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 peqi beramusun gm saat kaçta online oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 online olduğun da aşadan geçen sarı ban yazılarını görürsün :)[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ohh bea sonunda açıldı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar