xieon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eski bir bilgisayarim var günümüzde çikan birçok oyun artik sorun olamaya balşadi bende bunu upgrade etmek istiyorum bana yardimci olurmusunuz mumkunse fiyatla birlikte işte sistemim: Intel Celeron 2ghz Motherboard: ECS P4VXASD2+ 512ddr ram 64mb geforce mx440 bunu yeniliycem su an ekran karti yeter diye düşünüyorum yeni ekran karti tavsiyesindede bulunursaniz sevinirim ayrica bu ekran karti ilerede yine upgrade yaparsam yapacagim seylerle uyumlu bisi olursa sevinirim simdiden yardimlar icin tesekkurler [Bu mesaj xieon tarafından 26 Ekim 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence ram içinde bir artış iyi olur,ekran kartını arttırırsan onuda arttır,über bi teknoloji çıkmazsa o 1024 ram seni idare eder uzun süre[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence yeni bir p4 işlemci alabilirsin.ama anakartı değiştirmen gerekir mi bilmiyorum :( 1024 ram bence gereksiz oyunlar için ramin iyidir.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bir defa sistem yenileyebilmek için ne kadar bütçen var bunu yazmalısın.İkincisi mx440 ile neredeyse hiç bir oyunu oynayamazsın.Bana kalsa sistemi olduğu gibi yenile derim. En basitinden nf4 tabanlı socket 939 bir anakart amd 3000+ athlon işlemci 2x512mb dual channel ddr ram x800gto > 6600gt > x550 bu 3ünden hangisi bütçene daha uygunsa onu seç. bu parçalar fiyat/performanstır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar