alengirli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaşlar bişey sormak istıyorum bu ke geldikten sora oyundan zevk alan var mı acıkcası ben hiç zevk almıyorum nereye baksan yana ıtemler +10 ıtemler felan kosp/macro derken oyun sarpa sardı bırınde +6 elf belt gordum ya var mı bole bışey %80 atak power onuda gectım verdıgı dex desen zaten anlatmaya gerek yok.neyse fazla konuşmıyam nasıl olsa uzun yazıyı kımse okumaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Atmadan yazarsan herkes okur +5 Olur sadece unique takılar +6 Elf belt pff inanamıyorum sana[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 nıye atacam kı adam dupe yapa yapa +6 yapmış elf belti olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bunu bana dıyen ve gösteren tanıdıgın bırı baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sen forumtr ye neden gitmiosun ki? +6 elf belt i burda yiyen olmas Hade jnm nash ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Unique takılar +5 e kadar upg. edilir. Destekli salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 düşünsenize +15 rol roc azuhaha[signature][hline]62 paper mage np :8xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bole dıyonuzda hec denedınızmi arkadaşlar +5 ten +6 ya sorabılırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dedigin dogru ke geldikten sonra oyundan fazla zevk alamadım hatta sogudum desem yeridir ..Ancak uniqe itemlar max +5 oluyo ^^ Denemeye gerek yok ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: alengirli, 27 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: bole dıyonuzda hec denedınızmi arkadaşlar +5 ten +6 ya sorabılırmıyım? Her gün deniyoruz. Merak etme 1.Uniqe itemler satılmıyorki 729 tane bulup +6 ya deneyelim. (Satılsa bile alamazsın :D) 2.Dupe yapmadan 729 tane bulamazsın. (729 tane kopyalamaya yürek dayanmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 siz +6 da takılıp kalmıssınız bı de sunu atmış arkadas %80 attack power mısdır nedır ohaa derım ben buna onun %80 olması için +6 deıl +600 olması lasım sıkma limon burda geLLLL[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 taze taze :P[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadaşlar yanlış olabilirim ama gordugun yanliş degil fotoshop olabılır onu bilemem ben gordum onu +6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Biz buna kısaca Zu-ha-ha diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sen kapat biz seni arayacağız.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse® Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar