Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaslar benım kendı çektigim bi sürü resim vardi ve klasörü içindeydı bende bugun yanlıslıkla klasörü sildim resimler çok güzel resimlerdi çok önemli benım ıcın geri nasıl getırebılırım yardımcı olurmusun rica ediyorum TEŞEKÜRLER.[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 İlk basta bilgisayarına ne bir program yaz nede sil çünki bidaha geri alamıya bilirsin bilgilerini.Tramizu yu öneririm nette ara bulamassan mail adresini ver bensana gönderiyim. Artı olarak sonuç aldığım diyer program Recovery My Files. %90 alırsın resimlerini. [Bu mesaj kam3r tarafından 27 Ekim 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 netten bakıorum şimdi kulanmasında bısey varmı?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadasım bulamadım yardımcı olurmusun[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Olurumda Mail ini ver biliyorsun burda crack linki vermek yasak:) mail ine atıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar