slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaşLar mage mi kastırmak için rogue açmıştım ona kosp fln almıştım mage lvl 60 tı rog 55 ti bugün 2side ban yemiş ne zmndır kullanmıyodum kosp u sizde dikkatLi olun partidekilere bile ban atıyoLar :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morad_slayer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 adamlar kopstan 1 aydır bi sürü char banladılar sana daha yeni denk gelmiş :d[signature][hline]Clan:MoradSlayers Np:51xxxx lvl:62.5 :D yeter a.q. çok bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu oyun burda biter we ben çeqer giderim ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gm nin o kadar kafası çalışıyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu arada ban Listin Linkini atarmısınız size zahmet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ayhh geçmiş ossun janem :D ben arkama bakmadan yola dvm ediyor :D[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bende öle diyodum ama nereye kadar hayatım söndü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yokyok yedek var bende baya :D[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gecmis olsun ne diyim arkadasım eger oyunu gercekten bıraktıysan kurtulmusun ne güzel :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu oyunu bırakabiLirmiyim biLmiyorum açıqcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tmm tmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Keske tüm kosp kullananlar ban yesede herkez'e adaletli davranılmıs olsa :([signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar