Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

obsever

tBF

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşla bi tartışma konusu bulduk salak gibi.Hayır kararada varamadık buraya bi soralım bakalım kim ne dicek dedik işte soru:

observer şeffaf mıdır?Görünmez midir?

Şeffaf diyen kişi suyu örnek vererek.Observer su gibidir görünür ama çok zor.Ayrıca şeffaf arkasını gösteren ama görünün şeylere denir.Görünmez hiç görünmeyene denir.Observer görünüyomu evet ee ozman.

Görünmez diyen kişi.Bi kere o görünmez yoksa yaklaşınca görülürdü falan filan.O olay özellikle yapılmış oyun diye görelim diye yoksa adamları nasıl tutacan nasıl saldıracan?diye sorar..

alın gerisi sizindir.....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gorunmez .

protossun butun cloak unitelerine dikket edersen ilgili binadan ciktiktan kisa bir sure sonra gorunmez oluyorlar . bununla beraber goruntude bir bozulmaya sebep olur bu protossun cloak unitleri . goremezsin ama sezersin . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 18 Ekim 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gorunmezdir.. sadece kendine ve dostlarina şefaf gorunur :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

observerlar normalde gorunmez -av filmindeki predetor gibi gorunmezlerdir- fakat rakip oyuncu kurnazsa onun farkina varir yani; gorunmezdir fakat arkadaki grafigi birazda olsa bombeli bir sekilde yansitir ve hareket ettiginde anlasilir.ve orda bisilerin oldugunu anlarsiniz ve mudahale edersiniz. bunun adi seffaflikmidir gorunmezlikmidir size kalmis :)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Observerlar oldukça şeffaftır. Bundan kesinlikle eminim: Rakibin hareket eden observerını dikkatli bakarsanız görebiliyorsunuz. Hareket halinde cismin geometrisinden kaynaklanan yansımalar nedeniyle ekranda hareket eden bir cisim görebiliyorsunuz. Duruyorken niye görünmüyor diyenler olacaktır, bunu da SC'yi programlayanların duran haldeki observer yüzeyine gelen ışınların dik bir biçimde girip, dik bir biçimde yüzeyden ayrıldığını düşünerek bunu programlamaları gösterilebilir. Observer kesinlikle şeffaftır; görünmez değil.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...