janberk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar bu lich lerden çıkan karus sembol ve cardinal lerden çıkan cardinal jawel ne işe yarıyo görev ama ne görevi ben anlamadım. Lütfen bi yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bi yere götürünce 500np weriyo :=) görev yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 jewel olayını bende beceremedim 5-10 tane cardinal kestim quest tamamlandı dedi 3 k mı 5 k mı ne exp verdi o kadar yani bi numarası yok. lichlerden çıkan sembolde 10m exp veriyor o bayaa güzel özellikle lvl 61+ ken bayaa işe yarıyor. karşı nationı invade ederken onların sembolünü alman lazım. karussan -> el morad symbol. el moradsan ->karus symbol alıcan. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 27 Ekim 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ... [Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 27 Ekim 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar