Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sagopa kajmer ve yeşilçam

malik

Öne çıkan mesajlar

ünlü rapper sagopa kajmerin her albumundeki filmlerden alıntı skitlerin albume bi orjinallik verdiği kesin..
acaba bu adam bu filmleri nerden buluor?
bu filmlerin adı nedir,ne zmandan kalmadır?adını bilen falan varm ı?
yeşilçamda kalmış mı yani öle filmler..
bi bilgisi olan varsa bi şeler dese sevinicem..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
Sosyal ağlarda paylaş

ok...
forest gumpı tahmin etmişitm zaten işte sabredin panik yok skiti o herhalde..
diğerlerini biliosan yada bilen varsa sevirinim..
forest gump dışında o dedğin filmler nerden,ne zman çekilmiş,bi de nası bulabilirim die utanmadan sorayım..
herkese teşekkürler:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

Schindler's List 1994.. cok unlu bi filmdir..
Nazi doneminde Oscar Schindler isimli bir is adaminin, Yahudileri kurtarmak adina fabrikasinda calistirdigi vs. olaylari anlatiyor..

Gemide 1999.. Mahallenin muhtarlarinda oynayan Erkan Can'in basrolunde oldugu efsane film.. Cannes Film Festivalinde falan filan aday gosterilmisti, super repliklere sahip..[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

sagopa cok film izler yaw ve cok manalı sözleri harbı ben onu rapper diye deil bir hayata bakıs acısı olaraktan benimsedim o adamı dinledikten sonra ne bilim biraz daha ince konular ooldugunu farkettim haytta.[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kesitler genellikle seslendirmelerden geliyo bence. Türk filmlerinden diil.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...