kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya beyler elktro gitar a başlıyacağım ama gitarı satan adamın beni kazıklamasından korkuyorum.. g 200-300 dolar arası param var ! izmirde yaşıyorum... gitar hakkında hiçbir fikrim yok.. ve alırken nelere dikkat edeyim?? Markası ne olsun ?? [signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 25 Ekim 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 saçma bişey yazmışım, şoyle duzelteyim. fiyat aralıgını belirt once, ne kadar paran var. ona gore yardımcı olur anlayan biri [Bu mesaj elvyn tarafından 25 Ekim 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya her insana da arayın denmez ki ama ya. OF:([signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 doğru[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 cort diycekler şimdi ama cort alma bence.ibanez falan al dandiklerinden yada ltd vardı 400ytl ye modelini falan bilmiorum ama o da olabilr.fiyat aralığıda verirsen daha hoş olur.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kaç paran var?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır [Bu mesaj Zep tarafından 25 Ekim 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hee soory yazmışsın zaten[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İstanbul'daysan, Kadıköy'de Sound Music Center diye bir yer var. Oradan ucuz ve kaliteli gitar alabilirsin. Baya iyi bir yer.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bak sana yaklaşık 370-380 milyona cort x6 bulabilrim.piyasaya göre ii bi fiyattır[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 izmirde olucak yalnız gozunuzden kaçmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 biraz daha para biriktir, epiphone al.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kaçmış valla :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zep, 25 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bak sana yaklaşık 370-380 milyona cort x6 bulabilrim.piyasaya göre ii bi fiyattır güvenilir değil mi? bide nerde alıcağın yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zep, 25 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bak sana yaklaşık 370-380 milyona cort x6 bulabilrim.piyasaya göre ii bi fiyattır +kargo[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anfi ne olucak peki. benim anladıgım arkadaşın hiç bir bilgisi yok elektro gitar hakkında. bir bilenle gitmen en iyisi o zaman (misal hocan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: [b]-Cleglaw-, 25 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki: güvenilir değil mi? bide nerde alıcağın yer? ya aslında ben almıcam bnm bi tanıdık var bende ondan aldım gitarı x6 350 ytl ye bir ay fln oldu gayet memnunum!adam zaten direk ithalatcıdan alıyo ayrıca 1 sene garanti veriyo![signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 vay! kulağa hoş geliyo. almak isteyebilirim. ben bi-iki gün sonra sana pm den mesaj atarım zep. babamla konuşiyim bi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya beyler 200-300 dolarlık bir guzel bi gitar markası söyleyin ya[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bilen biriyle almazsan her turlu kazıklanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o zaman bir marka soyleyin ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150325 bu topik yardımcı olabilir arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 herkesin bir ibanezi olmalı bence ne olursa olsun sonradan diğer gitarlardan da almak lazım bi kaç tane hehuehe sapığım evet ama istiyorum sürekli yeni gitaristiyorum[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben bi marka söyliyim. ernie ball/musicman. iyi gitar ya.idare eder yeni başlayanları. kıpfhsısıhıs[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet music man kesinlikle katılıyorum. yeni başlayanlar için ideal :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok da pahalı değil bildiğim kadarıyla.. öyle mi lan yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..hmm..[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 vay! kulağa hoş geliyo. almak isteyebilirim. ben bi-iki gün sonra sana pm den mesaj atarım zep. babamla konuşiyim bi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya beyler 200-300 dolarlık bir guzel bi gitar markası söyleyin ya[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bilen biriyle almazsan her turlu kazıklanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o zaman bir marka soyleyin ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150325 bu topik yardımcı olabilir arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 herkesin bir ibanezi olmalı bence ne olursa olsun sonradan diğer gitarlardan da almak lazım bi kaç tane hehuehe sapığım evet ama istiyorum sürekli yeni gitaristiyorum[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben bi marka söyliyim. ernie ball/musicman. iyi gitar ya.idare eder yeni başlayanları. kıpfhsısıhıs[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet music man kesinlikle katılıyorum. yeni başlayanlar için ideal :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok da pahalı değil bildiğim kadarıyla.. öyle mi lan yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..hmm..[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar