Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.5 Server açtık ama

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Adminmod yukledık actık ama admin_password u bilmiyoruz nedir o ? bi anlatırmısınız bide adminlik nası verıcez diger arkadaslraa onu nasıl ayarlayabılıyoruz[signature][hline][b]cats rulz =)
bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Sosyal ağlarda paylaş

silp ben hiç bişi bilmiyorum nası kurucaz fln kurdular admın acc fln nası verılıyo onu fln da bılmıyorumz :D[signature][hline][b]cats rulz =)
bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Sosyal ağlarda paylaş

1.5'de Steam hesapları olmadığı için (CS:S ve 1.6'da adminmod ile steamid'ye yetki verilebilir, böylece o hesap her girdiğinde yetkiye sahip olur) anca ip'ye remote yetki verirsin ya da daha kolayı rcon şifresini istediğine verirsin, rcon şifresini girer admin yetkilerine kavuşur.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
memocn, 27 Ekim 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Byler Tekrar Baslik acmistik ama yanitlayamadim,Burdan yaziyorum..
-

1.5 Serveri kurduk,Hersey tmm Rcon Passwordla girebiliyoruz ama aDmin_tsay vs komutlar icin adminpassword belirlememiz gerek onuda Nasil yapiyoruz ? adminmod un icinde ' Ips , Maps , Models , Plugin , Users ' gibi Config Ayarlari Gordum Sanirim onlari biraz kurcalayip ip mi falan yazmam gerekiyor..

Net bi Sekilde Birisi Anlatirsa Mutlu Olurum..
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 27 Ekim 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...