daverc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yeni basladim, en fazla bir ay olmustur basladigimda boyum 1.85 kilom 85 ti ,bir ay sonunda 88 kilo oldum, Lakin benim amacim bu ise girisirken fazla kilolarimdan kurtulup insana benzemekti. Bir arkadasimla gidiyoruz cüsse olarak benden kalipli ve daha onceden 4-5 ay body tecrubesi olan bir arkadas.Onla ayni programi uyguladigimiz icin bana biraz agir geliyor normal olarak ama haltere falan cikar tak olmasin diye katlaniyorum :). Deginmek istedigim konu kisa zaman olmasina ragmen biraz kilolu oldugum icin (karin bolgesi) bide kollarim kalinlasmaya baslayinca daha sisman gozukmeye basladim buda beni soguttu bu isten, cunku kollarim odun gibi dumduz sisiyo yani ben kollarimda azda olsa olan yaglar erir kasta olursa sekilli gozukur diye dusunmustum oysa.Acaba bu uzun zaman suresinde olurmu yoksa kollarim iyice sisicek tosun gibi olucam ama o yaglar oralarda kalicakmi ? Kendime fazla kilolarla calismam yuzundenmi dengesizlik oluyor acaba?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 uyguladıgın program hatalı birkere sen kilo vermek amacı ile gidiyorsan bodybuilding degil fitness yapıcaksın minder haraketleri bisiklet mekik bel haraketleri vb yapman lazım sen arkadasın gibi girersen vücut programına tabiki şişeceksin agırlık calısacaksanda düşük kilo çok tekrar yaparak kollardaki yagları atarsın sen kolun kaldırabilecegi kadar kiloyu yavaş yavaş az tekrar cok agırlık seklinde yapıyorsan o kasları şişirir genişlemesini sağlar[signature][hline]*
daverc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aynen oyle 8 veya 12 tekrar 40 kilo benchpress le basladim, Fitnesslik bi kilo fazlam yok zaten, ben hem biraz yag erir hemde sekle girer diye dusundum, kilo almam problem degilde vucudumun daha tombul gozukmesi hosuma gitmiyor, az kilo cok tekrar yapmam dahami saglikli olur bu sekilde ?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aslında bu tür şeylerin salonda uzman kontolünde yapılması taraftarıyım atmosfer bakımından olsun çalışma ortamı acısından daha iyi. bazen gaz gerekiyor başarmak için .[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 40 kilo fazla bence. 30 tak sayiyi artir. Kolun kasli gozukmesini istiyorsan arka kolu calistiran hareketlere de yonelmelisin spor salonunda mutlaka birisi vardir sana yol gosterecek.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bi site vardı valla benim ark söylemişti banada oraya gir bi bak derim www.gym-world.tk bide http://www.turkforum.dk/Forum/index.php burası var.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ağır kilo calısmak daima şişirir hatta agırlık calısmak da daima şişirir mesela mekik çekerken gögsünde agırlık tutarak çekenlerde var onlar karın kası yaparken bir yandanda bel bölgesini şişiriyorlar sen vücut şekle girsin biryandan yag erisin ve biryandan kaslı görünsün diyorsan ilk önce koşu koş koşabildigin kadar iyi kondisyon yap bench press gerek yok ama illa yapıcam diyorsan 20 kilo ile çalış brad pitt in fight club filmindeki resmini bul aha bu kastan istiyorum de git ona uygun idman gösterirler :)[signature][hline]*
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 DynamicK +1 Herkes için Spor /Erol Uğur /Özer Baysaling ilpress basın yayın bu kitabı edinmeni tavsiye ederim bu sporla ilgili yazılmış en bilinç li kitap bence(türkiyedeki) Bir bölgedeki kas hacmini yüzde 85 ve üzerinde zorlarsan gelişme elde edersin ve bunu tüm vücut için düşünürsen düzenli idmanla 1 yılda 5 kg temiz kas kitlesi elde edersin ( ilerleyen yıllarda steroid takviyesi almazsan bu 5 kg azalır) bu sporda çalışma kadar beslenmede önemlidir eğer fazla kiloların varsa karbonhidrata çok fazla yüklenmemelisin (örn:pirinç,makarna,bulgur,basit şekerler) bu sayede aç kalan glikojen depoları senin vücudundaki fazla yağlardan tüketmeye başlayacaklardır.Uzun sürede(1 yıl güzel bi zaman) idmanla ve protein ağırlıklı beslenerek kas kitleni arttıracak diyetle yağlarından kurtulacaksın. burada diyet yada idman şekli tavsiyesi doğru olmaz. Bence en kısa zamanda bu kitabı edin ve ilgili bi hocanın olduğu spor salonunda idmanlara başla bu çok daha sağlıklı olur.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
tilki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 brad pitt in fight club filmine hazırlarnırken uyguladığı program Reps Range From 20-30 reps on all exercises Monday - Chest 3 - 25 push ups 3 - nautilus press 45,55,65 3 - nautilus incline press 55,65,70 3 - pec deck machine 40,45,50 Tuesday - Back 3 - 5 pull ups 3 - seated rows 75,80,85 3 - lat pull downs 85,90,95 3 - t bar rows 50,55,60 Wednesday - Shoulders 3 - arnold press 35,35,35 3 - laterals 15,15,15 3 - front raises 10,10,10 Thursday - Biceps & Triceps 3 - nautilus curl machine 20,25,30 3 - ez curls cable 30,35,40 3 - hammer curls 15,20,25 3 - push downs 50,55,60 Friday Treadmill 45 minutes 65-75% MHR Sat/Sun off Reps Range From 20-30 reps on all exercises
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...icq:40003000
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Biraz daha kilo alsa daha güzel olurmuş sanki dimi :-P Edik:İmla[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] [Bu mesaj Syn tarafından 26 Ekim 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Syn, 26 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Biraz daha kilo alsa daha güzel olurmuş sanki dimi :-P Edik:İmla Bu dediğini troy filmi için yaptı zaten ve çoook daha iyi oldu ...:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
Davion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 YAĞ YAKIMINI ARTTIRMANIN SIRRI... Tamam, biraz önce yürüme, hafif cardio hatta hafif ağırlık kaldırma içeren(biraz dumbbell, abartı değil) bir programa başladınız. Kendinizi daha iyi hissediyorsunuz, 1-2 kilo verdiniz, eskiye göre daha çok enerjiniz var ve daha sağlıklı olduğunuzdan eminsiniz. Ama daha fazla istiyorsunuz. Daha hızlı sonuç elde etmek istiyorsunuz. Aynaya bakınca farkı GÖRMEK istiyorsunuz. Tabiki diğer insanlarında farketmesini istiyorsunuz. "Biraz tonlanmadan" daha fazlasını istiyorsunuz. Belki ince bir bel ile sert ve yontulmuş bir six-pack görüntüsü, veya düzgün biçimli ve kaslı bir uyluk. Madonna gibi kollar? Carl "Apollo Creed" Weather's ın omuzları? Veya Brad Pitt'in "Fight Club" taki vücudu? Çok çılgın şeyler değil - miss fitness Olimpia vücudu veya aşırı kaslı ve bulk Mr. Universe vücudu - ama standartların üstünde. Eğer bir kademe daha yukarı çıkmaya ve bunun bedelini ödemeye hazırsanız, işte yapmanız gereken: Cevap son derece basit. Çaylaklık dönemini geçtikten sonra sıra ÇOK ÇALIŞMAYA geliyor. Bu kadar. Daha gizemli bir şey mi bekliyordunuz? Belki termojenik-anabolik supplement karışımlı gizli bir Bulgar peridizasyon programı? Özür dilerim, ama bu konudaki tek sır bu konuda bir sır olmadığı. Çok iyi bir vücut yapmak için çok efor sarfetmek ve sıkı çalışmak gerekiyor. Doğuştan kaslı doğan ve neredeyse sıfır yağı olan genetik ucubeleri saymazsak, çok iyi bir vücuda sahip olan herkesin tek bir ortak noktası var: hepsi ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK çalışıyor! Başlagıç seviyesini geçmek istiyorsanız en basit haliyle daha çok çalışmalısınız. Ve bu RAHAT-SIZLIK emek. Kendinizi komfor alanından çıkarırsanız, canınız acır. Açıkca söylemek gerekirse bazen lanet okursunuz! Ama konfor alanının dışı geliştiğiniz yerdir. Konfor alanının içinde kalmak vücudunuzu en iyi seviyede tutar ama sadece TUTAR! Çoğu insanlar karşılarına daha çok efor sarfetmelerini gerektiren bir şey çıkınca anında konfor alanına dönerler. Konfor alanı çok tehlikeli bir yerdir, çünkü insan bir kere geri döndümü bunu alışkanlık haline getirmeye başlar. Önce cardioyu bir kaç dakika az yapmakla veya 7.seviyede yapmanız gerekirken 5.seviyede yapmakla başlar. 8 tekrarda bırakırsınız, aslında 11 tekrar yapabilirsiniz. Sonra antremanlara gitmemeye başlarsınız. Kısa bir zaman sonra kendinizi başka alanlara konsantre olmuşken bulursunuz; iş görüşmeleri, ailenizle iyi vakit geçirmek vs... Şu anda bir "baştan başlayansınız". Ya baştan başlayan olur yada "başaran" olursunuz ama ikisinin arasında "takılamazsınız" - ikisinden birisinizdir. Siz komfor alanında vücudunuzu "koruduğunuzu" düşünebilirsiniz ama, haberiniz olmadan, siz her zaman ya ileri yada geri hareket halindesinizdir. Yerinde sabit duran bir şey yoktur; istediğiniz fizikçie sorun - evrendeki her şey her zaman hareket eder...kıpırdar...doğar yada ölür. BAŞARAN biri "komfor alanında sabit durmanın" ölmeye yakın olduğunu bilen ve bu yüzden SÜREKLİ İLERİ GİDEN kişidir. İleri gitmenin tek yolu ise belli bir amaç için harcanan efor ve sıkı çalışmadır. HİLELİ/DÜZMECE ŞEYLERE PARA VERMEK İÇİN İÇİNİZİNDEN GELEN SESE KULAK VERMEYİN...VE BUNLARDAN BİR TANE GÖRÜNCE TANIMASINI ÖĞRENİN Çoğu insan Gerçek sıkı çalışma dünyasına girince "kolay yol" hatasına düşme eğilimi gösterir. Midenizin üstünde bir elekrot, "yağ-eriten" krem, hap, içecek karışımı, ilaç - ter ve sıkı çalışma hariç her şey. Ama kısa yollar uzun vadede sizi yüz üstü bırakır. Eğer "çabuk halletme" yoluna giderseniz başınıza dert alırsınız. Gördüğünüz gibi "Ne ekersen onu biçersin" kuralı her alanda olduğu gibi buradada işler. Bu büyük yaşam kanunu ödüllerin koyduğunuz emek ile eşit olduğunu söyler. Herşeyin bir fiyatı vardır ve ilerlemek için bu fiyatın ödenmesi gerekir. Eğer çiftçi olsaydınız, ilkbaharda tarlaya tohum ekmeyip sonbaharda hasat için tarlaya bakmanız ne kadar saçma olurdu değil mi? Veya odun ile yanan bir sobanın karşısına geçip "Tamam soba, önce sen beni biraz ısıt ben odunu sonra atarım" demek? Ama siz hap aldığınızda veya midenize elektrot bağladığınızda veya çalışmdan ve düzgün beslenmeden uyluklarınıza krem sürüp yağın azalmasını beklemek aynı şey değil? Bu tarz şeyleri kullanmamak için karar alsanız bile, günümüzün marketinde bir şeyin düzmece olup olmadığını nasıl anlayacaksınız? Sonuçta satış yapan insanlar akıllı - sizin duygularınızla oynamayı çok iyi bilirler ve düzmece şeyleri bilimsel gibi gösterirler. Kendinizi kötü hissetmeyin; hergün bana yollanan e-mailleri ele alırsak, çoğu insan ikisinin farkını bile bilmiyor. Neredeyse bütün e-maillerde şu cümle var: "BU" İŞE YARARMI? "Bu" nun düzmece olup olmadığı anlamanın yolları: Çok iyi bir şekle sokmayı vaad ediyor ve bunun kolay ve eforsuz yapılacağını söylüyorsa, düzmecedir. Belirtileri söylüyor ama nedenini söylemiyorsa - düzmecedir. Eğer içinizden bu ürün gerçek olmak için fazla iyi diyorsanız - düzmecedir. Eğer bir şey ördeğe benziyorsa, ördek gibi yürüyorsa ve ördek gibi vaklıyorsa... o bir
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gereksiz olmuş biraz html yi c/p yapsadın bari...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
Öne çıkan mesajlar