ispartali Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evet Arkadaslar PlayStation 2 cok temiz ve 16 Orjinal Oyunu ile birlikte satiliktir. Almanya dan posta ile gönderilir. Fiyati:450 Euro (anlasmali) [Bu mesaj ispartali tarafından 25 Ekim 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Burada çipli sıfırı 300YTL, orjinal oyun olmasa da olur. Demem o ki o fiyata "imkansız"...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispartali Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 fiyat da indirime gidebilirim,sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bak bence sen o aleti YTL. bazından satılığıa çıkar (200) daha sonrasında ise oyunları satarsın,orjinal oyun meraklılarına veya orjinal oyun serileri koleksiyoncularına,yani oyunlar elinde patlamaz onları ayrı satabilirsin ama ben hepsini toptan satmak istiyorum diyor isen senin söylediğin fiyat çok uçuk bende PS2mi satıyorum bu arada,yani kendimden biliyorum...=)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispartali Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 rabbit, cok tesekkür ederim yanitin icin.oyunlari nerede satabilirim acaba tek olarak?yardimci olabilirmisin? tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ebayyyyyyyy !!! 4ever ![signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar