paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Araştırmadığım yer kalmadı Birleşmiş Milletlere bile mail attım. Bilen varsa yardımı olsun ltfn.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Neden gerekiyor ki?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 anaam ku klux klan patiye de sıçramış... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlarla konuşurken iddiaya girdik. ben dedimki bence dünyadaki zenci nüfus bir milyar yoktur arkadaşlarımda fazladır diyo... hiçbiryerde bulamadım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 benim bildigim yuzde 70 ole bir mail gelmisti dunyanin tamamindan 100 kisilik bir koy yapilirsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 http://www.census.gov'a göre Afrikanın 2005 nüfusu 891,437,541. Dünyanın geri kalanındaki zenciler 110 milyon kişi edermi bilmiyorum. Amerika'nın zenci nüfusuna yönelik çok sayıda bilgi var google'da ama sizin iddia muallakta kalır bence.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Qui, 24 Ekim 2005 13:30 tarihinde demiş ki: http://www.census.gov'a göre Afrikanın 2005 nüfusu 891,437,541. Dünyanın geri kalanındaki zenciler 110 milyon kişi edermi bilmiyorum. Amerika'nın zenci nüfusuna yönelik çok sayıda bilgi var google'da ama sizin iddia muallakta kalır bence. yannız Afrikanın tamamına da zenci dememiz mümkün diil bunun Fası Tunusu bilmem güney afrikası varki bunlarda beyaz nüfusda var[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Verdiğim adreste ülke yada bölge bazında arama yapabiliyorsun. Bir göz at istersen.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tşk. bi göz atiim[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 afrikada kıtlık savaş vs olmasa şu anda zenciler çok fazla olurdu ama bir milyardan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bencede muallakta kalır...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: kinetica, 23 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki: anaam ku klux klan patiye de sıçramış... :P !!!!!!!!!![signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar