arcenoid Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 beyler ben sistemimde film izleyemiyorum. filmler işn renkleri tuhaf çıkıyor. ayrıyetten oyunlarda da hata alıyorum direct x 9 u yükledim zaten acaba ondan mı dedim de. ama o da fayda etmedi misal sw kotor II oynuyacağım fx 5200 ekran kartı vardı pix shader ile yapılmış görüntülerin hiçbirisi yok meydan da filmelerde hata oyunlar da da beyaz ekran çıkıyor acaba bu neden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Divx vesaire gibi çözücüler yerine sadece ffdshow yüklemeni öneririm ben. Senelerdir hep onu kullanıyorum. Ayrıca yeni çözücü olan h.264'ü de sadece ffdshow düzgün çözebiliyor. Birçok yönden artısı var. Dene derim.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 direct x versiyonunu düşür bunun için yardımcı program var versiyonunu indirebilirsin. ve kaza lite codec pac var onu kur.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 muhtemelen ekran kartı driverindandır çok yeni driverlarda o tarz sorunlar yaşamıştım bende hemen eskisine dönüyorum ne zaman yeni bi driver yüklesem[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oyunlardaki sorun neden olabilir peki. ? oyunlar da da beyaz ekran çıkıyor .[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: kymophobia, 26 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Divx vesaire gibi çözücüler yerine sadece ffdshow yüklemeni öneririm ben. Senelerdir hep onu kullanıyorum. Ayrıca yeni çözücü olan h.264'ü de sadece ffdshow düzgün çözebiliyor. Birçok yönden artısı var. Dene derim. saolasın . sen dedikten sonra bunu da denedim fayda etmedi. ne yapıcam kaldım açıkta son umut ekran kartının driveri. ekran kartına nasıl eksi version driver tanıtıcam sorun orda şimdi[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arthur doru demiş ekran kartı kaynaklıdır büyük ihtimal, yanlış hatrlamıyorsam film çalan programlar falan da directx (directshow olması gerek) kullanıyor. http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html bu arşivden uygun versyonu bulup yüklemen lazım, indirdikten sonra çift tıkladığında install programı yüklüyor zaten. ya da arşivi denemeden önce son versyon için http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.85.html [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Ekim 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar