lololo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaw mp3 player alacam ne alsam ki hiç bilmem ne tavsiye edersiniz cok pahalı olmasın ama :D[signature][hline]sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla gosterecek yuzunuz yok ruyanda gorsen inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 benim tavsiyem creative muvo 2 4gb 280 ytl civari ve ok güzel bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bence ipod 2den sasma[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: evo5558, 20 Ekim 2005 16:39 tarihinde demiş ki: benim tavsiyem creative muvo 2 4gb 280 ytl civari ve ok güzel bi alet 5 ay once aldım cok memnunum herkese tawsiye ederim ama bi arkadasım almak istedi iki hafta once.alamadı cunku artık satısı durdurulmus. ne kadar dogru ne kadar yalan bilemicem ama bulursan kacırma derim. hafızasına,boyutuna,fiyatına gore en iyisi[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Herhalde bin kere olmustur bu konu.. Sonunda hep atni-apple / anti-creative grupları olusuyo ona yanıyorum :) **Creative den sasma.Ben zen xtra 30gb kullanıyorum ve memnunum.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lololo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 resmi warmı o aletin yaw[signature][hline]sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla gosterecek yuzunuz yok ruyanda gorsen inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 telefondan simdi cektim ama bilgisyara atamiyorum.. bluetooth sorunum yuzunden :( googledaki grafikler[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olympus mr 100 ü tavsiye ederim. 350ytl... 5gb süper bişey. bende var...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar