Dunlop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar biliyoruz ki dünyamızda Blacksimth ve Leatherworking Aristan olduktan sonra Skill up yapıyor ve ya weaponsmith yada başka bir şekil alıyor.. Engeenering içinde bu geçerlimi? bilginiz varmı ?[signature][hline]Dünyada Herşeyin Bir Ölçüsü Tartısı Vardır. WoW'un Tartısı Fedakarlıktır. Fedakarlık Yapmayanın Sevgisine Inanılmaz...
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 walla ben gnoms eng im kesşke olsa... up la asak..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Dunlop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bende onu diyorum ya hepsinin var bizim yok aristan olduk ama gerisi yok aslında üstüne çıkabiliyoruz ama onlar gibi değil :([signature][hline]Dünyada Herşeyin Bir Ölçüsü Tartısı Vardır. WoW'un Tartısı Fedakarlıktır. Fedakarlık Yapmayanın Sevgisine Inanılmaz...
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gnomish yada goblin engineering seçebiliyorsun. Pek uplık bişiler yok. Esasen şöyle yeni epic recipe lar gelse iyi olurdu.
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 alch herb olanlar napsın bizede bişiler verseler hoş olur[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ah'ta satıldığı kadarıyla alchemy nin recipe leride çok pahalı bunları nerelerden alabiliriz ucuza bir bilgisi olan varmı ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste
shippy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 225 den sonra gnome goblin die seçiosun sanırım.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Lamerize, 26 Ekim 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Ah'ta satıldığı kadarıyla alchemy nin recipe leride çok pahalı bunları nerelerden alabiliriz ucuza bir bilgisi olan varmı ? alamassın genelde farmlarsın major mana pot için scholo heal pot nerdeydi unuttum bazıları bazı vendorlarda oluo tanarisde arcanite transmute recipeleri var mesela gibi..[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Öne çıkan mesajlar