MOSAD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Quake4 cdsi elimde ve cd keyimi girip oyunu install ettim fakat oyun menüsüne girmeden tekrardan key istiyor ve keyimi girdiğim halde devam etmiyor kabul etmiyor :( Q4 elinde olupta bu sorunu yaşayan var mı? Sorun belli gerçi ama neden keyimi kabul etmiyor onu anlamış değilim.. :( (not illegal falan olduğunu söylemedim yanlış anlaşılıp yasak falan denmesin)[Bu mesaj MOSAD tarafından 20 Ekim 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Q4 installda nete bağlanıyormuş, o ara validate ediyor sanırım. Onun yolunu bulurlar yakında, hatta vardır şu an da ben bilmiyorum ne yazık ki.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sana pm attım inşallah yardımcı olur ben şu an çekmesem oyunu sana tam stabil bir yol söyleyebilirdim birkaç saat sonra bitecek o zaman tam sana problemin çözümünü pm atarım buraya yazamıyoruz kurallar gereği :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman [Bu mesaj Dux tarafından 20 Ekim 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben sırf merakımdan gidip kopyasını almıştım. (hayatımda aldığım ikinci kopya cd:( ) girdiğin cd key'i validate ettiği için bu hatayı veriyor olabilir. bende böyle bi hata vermemişti. şimdi orijinali elimde :D cd key olayında şuna benzer bişey yazyor : "cd-key'iniz onaylamayı başarıyla geçti" bi yerlerden onaylama yapıyor yani.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hayatında aldığın 2. kopya mı?! Valla helal olsun Lonely :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hepsini netten beleşe indiryordur , kopyaya para vermiyom derken onu kastediyordur yada sabancı nın gizli torunu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ehuheuuhe[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: MOSAD, 20 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Quake4 cdsi elimde ve cd keyimi girip oyunu install ettim fakat oyun menüsüne girmeden tekrardan key istiyor ve keyimi girdiğim halde devam etmiyor kabul etmiyor :( Q4 elinde olupta bu sorunu yaşayan var mı? Sorun belli gerçi ama neden keyimi kabul etmiyor onu anlamış değilim.. :( (not illegal falan olduğunu söylemedim yanlış anlaşılıp yasak falan denmesin)[Bu mesaj MOSAD tarafından 20 Ekim 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Oyunu kurarken Firewall'dan internete erişmesini engelleyeceksin. Tek çözüm bu. Zonealarm yardımcı olur.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: kymophobia, 21 Ekim 2005 05:28 tarihinde demiş ki: said: MOSAD, 20 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Quake4 cdsi elimde ve cd keyimi girip oyunu install ettim fakat oyun menüsüne girmeden tekrardan key istiyor ve keyimi girdiğim halde devam etmiyor kabul etmiyor :( Q4 elinde olupta bu sorunu yaşayan var mı? Sorun belli gerçi ama neden keyimi kabul etmiyor onu anlamış değilim.. :( (not illegal falan olduğunu söylemedim yanlış anlaşılıp yasak falan denmesin)[Bu mesaj MOSAD tarafından 20 Ekim 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Oyunu kurarken Firewall'dan internete erişmesini engelleyeceksin. Tek çözüm bu. Zonealarm yardımcı olur. Çok müdahele etmiyorum ama .nfo da koymayın artık! /Silphatos[Bu mesaj Silphatos tarafından 21 Ekim 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 C:WINDOWSsystem32driversetchosts hosts dosyani editleyeceksin nedeni ise quake verifie sistemi(botu)senin cd keyini kontrol ettikten sonra multiplayer oynayabilmen icin bu verileri otomatik olarak system 32 dosyana yazar eger kopya cd ise yazamaz bole oyunu ne acabilirsin nede multiplayer olarak herhangi bir sekilde serverlarda oynayabilirsin ,assagidaki kodu direk hosts dosyanin icine copy/paste yap sorun cozulecek.. 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com 127.0.0.1 idnet.ua-corp.com[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 crack, warez, cdkey hede hodo paylaşımı yasak. /silphatos [signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ [Bu mesaj Thadeus tarafından 26 Ekim 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Silphatos tarafından 27 Ekim 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar