Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Evet ankara'da nerede bulabilirim uo cd si? :) *!Merakla cevap bekler*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 kolej in orda dungeonda var onun dısında bissürü biglisayarcıya bakarsan oralarda da vardır ayrıca pepelekten herhangi birinden istiebilirsen sana getirebilir :) cdwriter ı olan biri tabe ehe[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Kolajin orada diyorsunda ted var orada ilkokulu orayı biliyorum karşısında kurtuluş parkı falan var tarif etsene :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 ya git brave e bitsin gitmeden once ona biraktiydim arada bi surf cafeye ura uo dahilinde (warez) ne ararsan bulursun benim adimi ver yeter. (nickimi)[hline]icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 What? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 said: orc_lord, 05 Ocak 2003 00:40 tarihinde demiş ki: Kolajin orada diyorsunda ted var orada ilkokulu orayı biliyorum karşısında kurtuluş parkı falan var tarif etsene :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* tamam iste kolej=ted zaten orda dungeon lise kısmının karsısında orada kırtasiyeler fln da var görürsün mutlaka kurtulus fln degil yani ilkögretim kısmının oldugu tarafta[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Şimdi ilkokul kısmının sağındamı solundamı birde bina nasıl? ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Kırtasiyeleri biliyorum tanıdıgında var galiba köşedede foto naci mi ne varmış? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 ....||ddd ....||tttt == == xxx||yy xxx||yy y kurtulus parkı .... lise x gereksiz binalar tttt ilkoretim ddd de dungeonun olduu yer yani kolejden kızılaya giderken yolun sağında kalıyor[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Hmm kafam iyice karıştı... Galiba orada foto neci varmış? Şimdi tam olarak ilkokul ve lisenin arasında falanmı oluyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 yav oraya git görürsün :) bak simdi ilkögretim binasıyla lise binası karsı karsıya zaten kocaman yazı var üstlerinde görürsün simcik kurtulus parkının karsısında ilkögretim binası var ilkögretim binasının yanında da dungeon. ziya gökalp caddesinde iste[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Hmm şimdi kurtuluş parkının sağındamı solundamı? Oversoul diye bir yer var orada bulabilir miyim acaba kavaklıderede :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 söle diim kurtulus parkıyla güven park arası(sag sol nası cevap veriim ki arkanı dönersen yön deisir :) )[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: AngelFire, 05 Ocak 2003 17:17 tarihinde demiş ki: ya git brave e bitsin gitmeden once ona biraktiydim arada bi surf cafeye ura uo dahilinde (warez) ne ararsan bulursun benim adimi ver yeter. (nickimi)[hline]icq Sie leymır insan :) ( Leymır insan senin bana verdiin sidi lerin yarısından coğu dergi sidi si 2 yıllık !?!? ) Gel Bahçeli ye ben verem sana istersen hani Dvd + Cd Writer aldım bari bi işe yarasın :) Eger olmadı ben cekemezsem yeni aldım cd writer ı daha hec cd cekmedim :) Bisim burda bi cafe war dayı ya soleriz ceker bize :) Hemde tanısmıs oluruz [hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. [Bu mesaj bravecik tarafından 24 Ocak 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 vaay beyfendi on olup msg amaya curret etmis leymi uo cd si sende deilse hunter dadir dop. birinise birakmisimdir ben iste[hline]icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Hmm umarım bulurum dunegon.net te peki kitap falan varmıdır monster manuel fln?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Evet bu hafta sonu gitmeyi planlıyorum umarım bulurum :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheroke_kid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hocam maltepe pazarında uo cd'si satılıyor bi kaç dükkana sor birinde bulursun bende ordan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Dün dunegon nete gittim metro ile yeri kolay hemen çıkınca ii iş yapıyor birsürü şey buldum akşama doğru falan herhalde yükleyip oynamaya başlarız ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oversoul kapandıydı bu arada sen hic cıkmıyon dısarı heralde orc?[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: orc_lord, 04 Şubat 2003 11:01 tarihinde demiş ki: yeri kolay hemen dedik ama dinnedin mi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Evet ii ki gittim galiba cd sorunlu çıkacak tek dunegon var galiba ankde boyle satan :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kızılayda küçük(Lise-2 Binası) Zafer Dershane'sinin altında Yüksel Kırtasiye var.Orasıda Dungeonda satılan herşeyi satıyor, sahibi aynı adam galiba. Üstelik yeri daha merkezi.[hline]Gerry Muhendis Nofsinger - Atlantean Tom Xood Lotto - Atlantean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Yüksel kırtasiyeyi duymuştum ama lise-2 neresi??[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 karanfil sokaktan dümdüz yukarı çık ilk dönemeçten sola dön dümdüz git sağ tarafında bi okul bulana kadar git onun hemen karşısında yüksel[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar