Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet ankara'da nerede bulabilirim uo cd si? :)
*!Merakla cevap bekler*[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kolajin orada diyorsunda ted var orada ilkokulu orayı biliyorum karşısında kurtuluş parkı falan var tarif etsene :)[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 05 Ocak 2003 00:40 tarihinde demiş ki:
Kolajin orada diyorsunda ted var orada ilkokulu orayı biliyorum karşısında kurtuluş parkı falan var tarif etsene :)[hline]===> orc_lord <===

tamam iste kolej=ted zaten orda dungeon lise kısmının karsısında orada kırtasiyeler fln da var görürsün mutlaka

kurtulus fln degil yani ilkögretim kısmının oldugu tarafta[hline]Raid3r-19016599
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şimdi ilkokul kısmının sağındamı solundamı birde bina nasıl? ;)[hline]===> orc_lord <===
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kırtasiyeleri biliyorum tanıdıgında var galiba köşedede foto naci mi ne varmış? :-?[hline]===> orc_lord <===
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
....||ddd
....||tttt
== ==
xxx||yy
xxx||yy

y kurtulus parkı .... lise x gereksiz binalar tttt ilkoretim ddd de dungeonun olduu yer yani kolejden kızılaya giderken yolun sağında kalıyor[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım
-Sazan Kral Aegean
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hmm kafam iyice karıştı...
Galiba orada foto neci varmış?
Şimdi tam olarak ilkokul ve lisenin arasında falanmı oluyor :)[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
yav oraya git görürsün :)

bak simdi ilkögretim binasıyla lise binası karsı karsıya zaten kocaman yazı var üstlerinde görürsün

simcik kurtulus parkının karsısında ilkögretim binası var ilkögretim binasının yanında da dungeon. ziya gökalp caddesinde iste[hline]Raid3r-19016599
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hmm şimdi kurtuluş parkının sağındamı solundamı?
Oversoul diye bir yer var orada bulabilir miyim acaba kavaklıderede :-?[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
said:
AngelFire, 05 Ocak 2003 17:17 tarihinde demiş ki:
ya git brave e bitsin gitmeden once ona biraktiydim arada bi surf cafeye ura uo dahilinde (warez) ne ararsan bulursun benim adimi ver yeter. (nickimi)[hline]icq

Sie leymır insan :) ( Leymır insan senin bana verdiin sidi lerin yarısından coğu dergi sidi si 2 yıllık !?!? )
Gel Bahçeli ye ben verem sana istersen
hani Dvd + Cd Writer aldım bari bi işe yarasın :)
Eger olmadı ben cekemezsem yeni aldım cd writer ı daha hec cd cekmedim :) Bisim burda bi cafe war dayı ya soleriz ceker bize :) Hemde tanısmıs oluruz
[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.

[Bu mesaj bravecik tarafından 24 Ocak 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hmm umarım bulurum dunegon.net te peki kitap falan varmıdır monster manuel fln?[hline]===> orc_lord <===
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet bu hafta sonu gitmeyi planlıyorum umarım bulurum :([hline]===> orc_lord <===
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dün dunegon nete gittim metro ile yeri kolay hemen çıkınca ii iş yapıyor birsürü şey buldum akşama doğru falan herhalde yükleyip oynamaya başlarız ;)[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
oversoul kapandıydı bu arada sen hic cıkmıyon dısarı heralde orc?[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...
Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet ii ki gittim galiba cd sorunlu çıkacak tek dunegon var galiba ankde boyle satan :-)[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
Kızılayda küçük(Lise-2 Binası) Zafer Dershane'sinin altında Yüksel Kırtasiye var.Orasıda Dungeonda satılan herşeyi satıyor, sahibi aynı adam galiba. Üstelik yeri daha merkezi.[hline]Gerry Muhendis Nofsinger - Atlantean
Tom Xood Lotto - Atlantean
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yüksel kırtasiyeyi duymuştum ama lise-2 neresi??[hline]===> orc_lord <===
  • Yeni Oluştur...