Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Evet ankara'da nerede bulabilirim uo cd si? :) *!Merakla cevap bekler*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 kolej in orda dungeonda var onun dısında bissürü biglisayarcıya bakarsan oralarda da vardır ayrıca pepelekten herhangi birinden istiebilirsen sana getirebilir :) cdwriter ı olan biri tabe ehe[hline]Raid3r-19016599
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Kolajin orada diyorsunda ted var orada ilkokulu orayı biliyorum karşısında kurtuluş parkı falan var tarif etsene :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 ya git brave e bitsin gitmeden once ona biraktiydim arada bi surf cafeye ura uo dahilinde (warez) ne ararsan bulursun benim adimi ver yeter. (nickimi)[hline]icq
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 What? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 said: orc_lord, 05 Ocak 2003 00:40 tarihinde demiş ki: Kolajin orada diyorsunda ted var orada ilkokulu orayı biliyorum karşısında kurtuluş parkı falan var tarif etsene :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* tamam iste kolej=ted zaten orda dungeon lise kısmının karsısında orada kırtasiyeler fln da var görürsün mutlaka kurtulus fln degil yani ilkögretim kısmının oldugu tarafta[hline]Raid3r-19016599
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Şimdi ilkokul kısmının sağındamı solundamı birde bina nasıl? ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Kırtasiyeleri biliyorum tanıdıgında var galiba köşedede foto naci mi ne varmış? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 ....||ddd ....||tttt == == xxx||yy xxx||yy y kurtulus parkı .... lise x gereksiz binalar tttt ilkoretim ddd de dungeonun olduu yer yani kolejden kızılaya giderken yolun sağında kalıyor[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Hmm kafam iyice karıştı... Galiba orada foto neci varmış? Şimdi tam olarak ilkokul ve lisenin arasında falanmı oluyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 yav oraya git görürsün :) bak simdi ilkögretim binasıyla lise binası karsı karsıya zaten kocaman yazı var üstlerinde görürsün simcik kurtulus parkının karsısında ilkögretim binası var ilkögretim binasının yanında da dungeon. ziya gökalp caddesinde iste[hline]Raid3r-19016599
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Hmm şimdi kurtuluş parkının sağındamı solundamı? Oversoul diye bir yer var orada bulabilir miyim acaba kavaklıderede :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 söle diim kurtulus parkıyla güven park arası(sag sol nası cevap veriim ki arkanı dönersen yön deisir :) )[hline]Raid3r-19016599
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: AngelFire, 05 Ocak 2003 17:17 tarihinde demiş ki: ya git brave e bitsin gitmeden once ona biraktiydim arada bi surf cafeye ura uo dahilinde (warez) ne ararsan bulursun benim adimi ver yeter. (nickimi)[hline]icq Sie leymır insan :) ( Leymır insan senin bana verdiin sidi lerin yarısından coğu dergi sidi si 2 yıllık !?!? ) Gel Bahçeli ye ben verem sana istersen hani Dvd + Cd Writer aldım bari bi işe yarasın :) Eger olmadı ben cekemezsem yeni aldım cd writer ı daha hec cd cekmedim :) Bisim burda bi cafe war dayı ya soleriz ceker bize :) Hemde tanısmıs oluruz [hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. [Bu mesaj bravecik tarafından 24 Ocak 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 vaay beyfendi on olup msg amaya curret etmis leymi uo cd si sende deilse hunter dadir dop. birinise birakmisimdir ben iste[hline]icq
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Hmm umarım bulurum dunegon.net te peki kitap falan varmıdır monster manuel fln?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Evet bu hafta sonu gitmeyi planlıyorum umarım bulurum :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
cheroke_kid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hocam maltepe pazarında uo cd'si satılıyor bi kaç dükkana sor birinde bulursun bende ordan aldım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Dün dunegon nete gittim metro ile yeri kolay hemen çıkınca ii iş yapıyor birsürü şey buldum akşama doğru falan herhalde yükleyip oynamaya başlarız ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oversoul kapandıydı bu arada sen hic cıkmıyon dısarı heralde orc?[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: orc_lord, 04 Şubat 2003 11:01 tarihinde demiş ki: yeri kolay hemen dedik ama dinnedin mi :-P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Evet ii ki gittim galiba cd sorunlu çıkacak tek dunegon var galiba ankde boyle satan :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Sykronised Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kızılayda küçük(Lise-2 Binası) Zafer Dershane'sinin altında Yüksel Kırtasiye var.Orasıda Dungeonda satılan herşeyi satıyor, sahibi aynı adam galiba. Üstelik yeri daha merkezi.[hline]Gerry Muhendis Nofsinger - Atlantean Tom Xood Lotto - Atlantean
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Yüksel kırtasiyeyi duymuştum ama lise-2 neresi??[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 karanfil sokaktan dümdüz yukarı çık ilk dönemeçten sola dön dümdüz git sağ tarafında bi okul bulana kadar git onun hemen karşısında yüksel[hline]
Öne çıkan mesajlar