ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu yeni sitedeki top clan ratingi bulamadım??bende mı hata war yoksa yenı sıtede yokmu??ve nerden bakabılırım?yardımcı olursanız sevınıcem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 lol daha yeni bunla iligili topic açtım biras aşağılara baq[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ExtRaFlush1R, 26 Ekim 2005 18:25 tarihinde demiş ki: Bu yeni sitedeki top clan ratingi bulamadım??bende mı hata war yoksa yenı sıtede yokmu??ve nerden bakabılırım?yardımcı olursanız sevınıcem.. ya bıktık sizin gibi elemanlardan arama yapsana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 özür diliyorum..arama yaptım ama np sıralamsı clan sıralaması top clam ratıng sozcuklerınden bıse cıkmadı arama yapmadıgım diil..ama sadece 1önceki sayfaya bakmamısım gordum topıgı..tekrar ozur dılerım..lutfen sorumlular sılsın bu topıgı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 zaten mod lardan ricam arama fonksiyonuna konu içi aramayı da eklesinler sadece konu başlığını arıyoruz oradanda adam gibi sonuç çıkmıyo sonrada bi topic açınca 6 kişi arka arkaya arama seçeneğini kullan diyo... bu konu için demiyorum ama bir çok konu için arama yapsakta bulunamıyor....[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: LordSevo, 26 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: zaten mod lardan ricam arama fonksiyonuna konu içi aramayı da eklesinler sadece konu başlığını arıyoruz oradanda adam gibi sonuç çıkmıyo sonrada bi topic açınca 6 kişi arka arkaya arama seçeneğini kullan diyo... bu konu için demiyorum ama bir çok konu için arama yapsakta bulunamıyor.... +1[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morad_slayer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 lem Talka bagırma çocuga büyüycek daha :D[signature][hline]Clan:MoradSlayers Np:51xxxx lvl:62.5 :D yeter a.q. çok bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar