RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 NYchris ve SS hakkindaki +5 yorumlari icin ornek gösterin kaynakj gösterin diyecegim . Yoksa biraz once mahalle karilari ornegindeki kaynagi belirsiz dedikodu moduna alacagim bu ifadeleri. AresMajere'yi tanimam . Cok eski charim ile görmüslügüm vardir.Ne yaptigi ve yapacagi beni gram ilgilendirmez. Ama bir adim geri cekilip bir degenlendirme yapalim ; X,Y,Z sahis yapiyor bende yaparim kardesim savunmasina gectiginde Jade'e de ayni seyi söylemistim. Sucunu suc ile mi örteceksin. Oyunda illegal olarak belirlenen hareketlerin icinde en agiri islenmis durumda ise ve bunun cezasi bir sürec sonra hatir adi altinda affediliyorsa . Bu oyundaki herkezi bu illegaliteye sevketmek icin tahrik etmektan baska birsey degildir. Delikli boru icat oldu mertlik bozuldu demisler zamaninda. Bu olaylarla da mertlik bozulmus beyler. Yapin madem gittigi yere kadar . Arkasi olan bir sekilde yirtar olmayan da o ana kadar cikarabilecegi zevk ile yirtinir. Budur. Kusura bakma AresMajere . Yasini falan söylemistin benden ufak oldugunu biliyorum kardesim diyecegim ama sen bunu bir asagilama ifadesi olarak algilayacaksin . Neyse sunu soylemek istiyorum " Bu isler para ile degil hatir ile olur " cümlesi piskinligin son safhasidir. Buyrun oynayin kücük dünyanizda egolariniz ile[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu topikten tiksindim... not: Doom2 de oyun içindeyken IDDQD yazarsan ölümsüz oluyon, IDKFA yazarsan butun silahları oluyo mermilerin full oluyo, IDCLIP yazarsan duvarlardan gecebiliosun[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ko da da hatırlı dostların varsa sınırsız ıtem ve olumsuzluk alıorsun bır nevı hıle kodu ıste fark yok orda klavyen ve parmakların calısır burda cenen ve yaratıcı yalaka zekan calısır her ey budru ama sonuc: 2sıde oyunun zevkını kaçırır ve ınsanların tıksınmesıne neden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ^^ lol[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: VW__, 26 Ekim 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Sizene birader adamların charlarından ? Ya siz ne kadar mahalle karılarına döndünüz böle ya milleti iğnelemeye çalışıyosunuz. Yapın sizde +3 item...Valla ben yapabilsem bende yapar takarım üstüme banlanırsam da afedersiniz ama çok ta tın yani .. Milleti iğnelemekten vazgeçin artık yaşınızın adamı gibi konuşun.. Mahalle karıları gibi dedikodu yapmadan! :( Bu tavrını değiştirmen gerekiyor, şayet topic' den, mesajlardan hoşalnmadıysan mesaj yazmazsın. Burada herkes, kendini savunuabilcek, kendi düşüncesini yazabilcek güçte... Kimsenin "susun, kapatın konuyu vs.vs.vs." demeye hakkı yoktur. Kim olursa olsun, bu tavırları devam ettirenler KO bölümünden uzaklaştırılacaklardır.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Murtaza gergin gördüm seni... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuHR3RMaNia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 leroy un soledığıne cvp verenyok galıba: ben cvbımı verıım ben sonuca gore hareket etmem ısın yapılıda onemlıdır eğre hakkımlaaldıysam guzeldır değerlıdır. yok sadece oyunmatıgıyla bakıorsana c counter oyna ve herturlu sıfreyı gır belkı bootlara sozun gecer hatrın calısır :)[signature][hline]server : beramus ırk : karus lvl :6x clan : Freedom name : Bordeaux skill : scream/dancing Job : cut cut cut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: VW__, 26 Ekim 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Ya siz ne kadar mahalle karılarına döndünüz böle ya milleti iğnelemeye çalışıyosunuz. Yapın sizde +3 item... bu cevabı eger oyundaki VW ysan üstüne alın. ulan ciger 5 para etmez herif sen istiyosan +1000 item yap yine fısosun. 4vs1 yapıyoruz ama o kadar moronsunuz ki 3 ünüzde illusion atıyosunuz. görende talos fln kesiyo sanar. 4vs1 ya 4vs1 insaf. illusionla bile 2 kişiyi aldım yine öldüremediniz. bu kadar mı özürlü olursunuz. hatta ben özürlü diyip millete hakaret bile etmiim. doguştan 3 parmaklı olan bi arkım var o bile sizden iyi oynuyo. aciz herifler. gelip burda bi haltmış gibi konuşuyosun bide utanmaz herif. kospuda kullansan dupete yapsan editte olsan yine bi halt diilsin. al mutlu ol komplexli yaşantınla. illet herif. aynısı tribula_ yla oynayan arkadaş içinde geçerli. mr illusionlar sizi.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 26 Ekim 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 azuhaha ilision bu ara moda sorma ya :D aradan adam alcam bakıom ilision yemişim ne kadar n00b varsa ilision atar oldu cure parası pot parasından cok gidio lanet gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar