soulsinter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya bu adamlar +3 itemelrden ban yemişti nasıl olduda açtırdılar banlarını ikiside dün maradonda ve castle de idi. Yine üstleri full dü ya nasıl oyun bu yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 a.q ben böle oyunun bizde para kasacaz diye kıçımızı yırtalım[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ><[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ooo mustafa beylerde burdaymış. paper oluyom kardeşim:D çok zoruma gitti.[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 LoL[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ne lol u sana lol :D ezildim valla dün pet sek sebebi var kardeşim. ama sana işim var sen anlatacan bana alacma malzemeleri. elbislere +8 hp mi olcak goblin setmi takılar ne olacak staff ne olacak anlat bakalım. bu arada leblebiyi almışınız afiyet olsun:)[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 itemlerimin full olup olmadıgını bilemezsin o yüzden görüntüye önem vermeyin. üstümdeki sheller arkadaşıma ait ve takılarım +9 HP bu konuda lütfen daha fazla yorum yapmayın arkadaşlar kimse ile sorunum yok ve tartışmak istemiyorum. herkese saygılar ve sevgiler...Eklemek istedigim birşey var CoWaK ın banı açılmış degil...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad [Bu mesaj AresMajere tarafından 25 Ekim 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oha açtılarmı!?!? ak böyle işin :|[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zzzzz[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kaç para verdiniz?[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Para ile degil hatır işi olur bu işler...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu işler adamı şişler. :D wellcome back... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 :) Grry nasılsın eski dostum?[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 iyidir kanka, takılıyoz eskisi gibi. sevindim döndüğne...[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o şişii........[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zzzzzzz necrozan...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet?[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Rahatına bak :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 iyi duper....[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İnsanları karalamak kolaydır. Her ne kadar yeni bir sayfa açsada sen ve senin gibilere geçmişte yardım ettim. Çünkü sorunum yoktu. Ama senin sorunun var. Benimle değil kendin ile o yüzden bu konuda ne dersen saygı duyarım buradayım ve varolmaya devam ediyorum. ;)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00t Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 biz chargeback den block yiyelim. parayı tekrar yollamamıza rağmen açmasınlar, official forumda kesinlikle açılmayacağı söylenen bu banlar açılsın. Böyle oyunun taa a.q ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dur fasla üstüne gitme hatrıyla bizide banlatır şimdik :S[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 NecRo SEnin kadar aptal Biri Varmi Burada BuNu Ben Sana soruyomus gibi diilde kendi kendine Bi sor ?[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 acaba lvl kac ARES suanda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben oyunda KORKUTHAN,burada banlamıştınız beni milliyetçi yazımdan dolayı.AresMajere bizim gururumuz,kıskanmayın,en azından yolda selam alıyor,selam veriyor...Banlarsanız mtriker olarak gelirim.Saygılar sana AresMajere..bana göre senle daha da güçlendi ares-elmoradları...[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar