Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aresmajere ve Cowak banalrını nasıl açtırdı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne lol u sana lol :D ezildim valla dün pet sek sebebi var kardeşim. ama sana işim var sen anlatacan bana alacma malzemeleri. elbislere +8 hp mi olcak goblin setmi takılar ne olacak staff ne olacak anlat bakalım. bu arada leblebiyi almışınız afiyet olsun:)[signature][hline]Name: beyogullari
Clan: Turkishtown
Class: arch mage
Nation: el morad
Server: ares
Mesaj tarihi:
itemlerimin full olup olmadıgını bilemezsin o yüzden görüntüye önem vermeyin. üstümdeki sheller arkadaşıma ait ve takılarım +9 HP bu konuda lütfen daha fazla yorum yapmayın arkadaşlar kimse ile sorunum yok ve tartışmak istemiyorum. herkese saygılar ve sevgiler...Eklemek istedigim birşey var CoWaK ın banı açılmış degil...[signature][hline]Server: Ares
LvL: 65 (Paladin)
Clan: w00t
Race: El morad

[Bu mesaj AresMajere tarafından 25 Ekim 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyidir kanka, takılıyoz eskisi gibi.
sevindim döndüğne...[signature][hline]_________________
--------------------
Name__: Grry
Server__: Ares
--------------------
Mesaj tarihi:
İnsanları karalamak kolaydır. Her ne kadar yeni bir sayfa açsada sen ve senin gibilere geçmişte yardım ettim. Çünkü sorunum yoktu. Ama senin sorunun var. Benimle değil kendin ile o yüzden bu konuda ne dersen saygı duyarım buradayım ve varolmaya devam ediyorum. ;)[signature][hline]Server: Ares
LvL: 65 (Paladin)
Clan: w00t
Race: El morad
Mesaj tarihi:
biz chargeback den block yiyelim. parayı tekrar yollamamıza rağmen açmasınlar, official forumda kesinlikle açılmayacağı söylenen bu banlar açılsın. Böyle oyunun taa a.q ben
Mesaj tarihi:
Ben oyunda KORKUTHAN,burada banlamıştınız beni milliyetçi yazımdan dolayı.AresMajere bizim gururumuz,kıskanmayın,en azından yolda selam alıyor,selam veriyor...Banlarsanız mtriker olarak gelirim.Saygılar sana AresMajere..bana göre senle daha da güçlendi ares-elmoradları...[signature][hline]Aha kafası yarıldı..
  • Yeni Oluştur...