Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conexant chipsetli modem firewall kapatma

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bende zoom x4 vardı, ama şimdi evdeki 2 laptopa bağlantı dağıtmak gerekti ve conexant chipsetli(çok anlamam yazıyorum ama ehe) modem geldi. modeli yanlış anlamadıysam şudur: ANSI T1.414/ITU G.dmt

zooma benzer bi paneli var ama değişik sanırım kapatma işlemleri. emule kullanılmıyor, oyunlarda zorluklar çıkarıyor. port açma kapama işlemleriyle de uğraşmak istemiyorum, zaten zoomda da kapamıştım. sygate yetiyor bana.

google'dan aradım birçok keywordle ama işe yarar bi sonuca ulaşamadım. yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

of nerden geldei bu modem ya

sorun şu şimdi de:

eski modemle arkadaşla fifa 2005 oynarken, normal single gibi oynuyorduk. bugün yeni modemi takıp denedim bu olayı, akıcılık kayboldu. sekmeli ilerliyıor oyun. çok uzun, oynamayı baltalayan bi takılma yok ama periyodik olarak ms'lik takılmalar oluyor hep, sinir bozucu bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

oy ben bu bağlantıyı diğer bilgisayarlara da dağıtamadım. router'ın durduğu bilgisayarda diğerlerini görmüyor. ancak diğerlerinde yerel ağ bağlantısı görülüyor. ama internete bağlanamıyorlar. sadece ana bilgisayarda bağlantı var.

ühühühüh yardım ediniz, başım şişti sabahtan beri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...