LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşlar bende zoom x4 vardı, ama şimdi evdeki 2 laptopa bağlantı dağıtmak gerekti ve conexant chipsetli(çok anlamam yazıyorum ama ehe) modem geldi. modeli yanlış anlamadıysam şudur: ANSI T1.414/ITU G.dmt zooma benzer bi paneli var ama değişik sanırım kapatma işlemleri. emule kullanılmıyor, oyunlarda zorluklar çıkarıyor. port açma kapama işlemleriyle de uğraşmak istemiyorum, zaten zoomda da kapamıştım. sygate yetiyor bana. google'dan aradım birçok keywordle ama işe yarar bi sonuca ulaşamadım. yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ha ben yanlıs anlamısım, marka: loopcomm imiş.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Burda resimli halde var gerçi. edik:yanlıs link vermişim :P [signature][hline]* [Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Ekim 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne o ben anlamadım? ana sayfasınının screeni degil mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hah, tamam becerdim emule'a açmaya da ben böyle açma kapamayla uğraşmak istemiyorum. açsın hepsini kendi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 of nerden geldei bu modem ya sorun şu şimdi de: eski modemle arkadaşla fifa 2005 oynarken, normal single gibi oynuyorduk. bugün yeni modemi takıp denedim bu olayı, akıcılık kayboldu. sekmeli ilerliyıor oyun. çok uzun, oynamayı baltalayan bi takılma yok ama periyodik olarak ms'lik takılmalar oluyor hep, sinir bozucu bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oy ben bu bağlantıyı diğer bilgisayarlara da dağıtamadım. router'ın durduğu bilgisayarda diğerlerini görmüyor. ancak diğerlerinde yerel ağ bağlantısı görülüyor. ama internete bağlanamıyorlar. sadece ana bilgisayarda bağlantı var. ühühühüh yardım ediniz, başım şişti sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 up[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ap[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ANSI T1.414/ITU G.dmt'nin bi standart ismi olması gerekli, modemin modeli değildir. ansi american national standarts institute, itu yu bilmiyorum o da benzer bişidir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ha evet, ben de onu anlamıştım da, buraya aktarmayı unutmuşum. model LP-AL2011P veya LP-AL2014P galiba. hangisi olduğunu da algılayamadım hala. marka loopcomm [Bu mesaj LiquiD tarafından 25 Ekim 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 uap[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar