Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bugun 5.1 speaker aldım . Simdi kurdum seti ama istedigim performansı vermiyor.Ses kartım realtek ac97 bunu baska ses kartıyla deişsem performans artarmı? Bide hangi ses kartını almalıyım. Thnx[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Artar, Creative al. Hatta bende hiç kullanılmamış var. Satabilirim (Ben aldım ama sorunum düzeldi, gerek kalmadı) İstanbuldayım ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 creative 5.1 ? baya artıyomu yoksa öyle küçük bi derecemi artıyo? mesela su an tizi sonuna kadar actımmı cızırtı sesi geliyo bunların düzelmesini istiyorum alsam düzelir diyosun yani?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Realtek'den daha iyi. Creative ya, daha ne. Artar kalitesi ama ne de3rece artar bilemem. Bilen biri yazsın. Benden almak istersen de her zaman beklerim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bilen biri yazarsa sevinirim harbi bosuna 30$ vermiyek.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bende Realtek var şu anda. Ama başta Windows kaynaklı bi sorun yüzünden çalışmıyodu, aldım ses kartını o arada bilgisayarcım halletti. Ama Creative'in tabii ki daha iyi olduğunu söyledi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar