pacharel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 beyler oyuna sali gecesi saat 9 itibariyle giremeyen var mi yahu...crash yasiyorm daha acilmadan oyun bir bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 full scan yap düzeliyor[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 cık yaptim buraya mesaj atmadan once...meret duzelmedi ne restarla ne full scanle:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 c:Program FilesStarWarsGalaxiestrefix.exe bu dosyayı çalıştır o zaman dosyaları düzeltsin[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sana diyorum ama ben bile giremiyorum tam komedi altcharim olan Sevgi Lee ile oyuna cok rahat girebiliyorum fakat Tuman Lee ile girdigimde crash yiyorum sürekli bunu yapiyor herseyi denedim kar etmedi. en sonunda ticket attım bakalım ne dicekler[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aa bilmiyormuydun soenin yeni olayi :) jedilere perma client-crash oyundan bezdirip biraktircaklar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar