Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha yuh çüş ağzım açık kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende mavi kazma diye düşündüm valla,işe bak...Bence fos bu :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 22 Ekim 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
benmi aklıma kırmızı pense geldi nolucak şimdi =)

kutu kutu pense elmami yerse olcak[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 10 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
kırmızı bir ingiliz anahtarı geldi

oha mesajı görünce şok oldum,benim de aklıma kırmızı ing. anahtarı geldi...[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
bende önce maden kazma aracı geldi aklıma ( adı şimdi aklıma gelmiyo!!! ) sonra ismi aklıma gelmediği için çekiç dedim ve en sevdiğim renk olduğu için kırmızı dedim vay be!!! %98 de olmaktan memnunum :P[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Mesaj tarihi:
benim aklıma siyah kalkan geldi...oha bencede..ne olcak şimdi ben farklı mıyım....:)hiç sanmam[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
  • Yeni Oluştur...