kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Satıyorum, bir fiyat belirlemedim henüz yazarım ama istanbul'da elden verebilirim veya kargo da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omerbzk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 AYLIK ÜCRETİ NE KADAR OYUNUN. BİDE NE KADAR İSTİYORSUN. OYUNU OYNADINMI HİÇ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 november 2004'de açıldı account, ama fazla oynamadım. wow beta vardı sanırım o sıralar.25 ytl yeterli olur. oyun DVD versiyonu ( 2 dvd ) elden çıkarmak istiyorum nasıl olsa oynamıyorum yüksek level bir karakter yok içinde sanırım Level 8 bir karakter vardı. [spo1=resim][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aylık ücreti nekadar peki bu oyunun eger cok yüksek değilse düşünebilirim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar