Davion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Madden serisini hiç oynadım ama sanırım serinin bu veriyonu ile başlamayı düşünüyorum. Futbol oyunlardan bay geldi artık biraz değişiklik yapmak lazım. Zevkli bi oyuna benzio. Önceki veriyonları oynayan varsa bi bilgilendirirse sevirim. Torrentten indiricem 2 Gb gibi boyutu var boşa indirmeyelim.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 PS2'de oynuyorum keyifle ama Amerikan Futboluna aşina diilsen ve madden serisini daha önce oynamamışsan oyun başlarda baya bir sıkıcı gelebilir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tek kelimeyle mukemmel olarak ozetliyebilirim 2005 ten oynanış olaraktan pek bir değişikliği olmamasına rağmen superstar modu ayrı bi zewk katmış olaya.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Benim oyundan esas beklentim aslında gerçekten amerikan futbolu gibi herifin üstüne bodozlama koşmak gibi , kafa göz tekme tokat allah ne verdiyse girmek gibi öğeler mevcutmu :) Yani karşındaki adamı postaldaki gibi muamele yapabiliomusun :) Zaten oyunun kurallarından hiç anlamam ama en azından insana bi amerikan futbolu zevki verebiliyormu. Yoksa paso herife tokat attın düdük mü çalınıo direk.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bikaç gündür oynuyorum hep aynı hareketler olması beni rahatsız etti birde müzikler güzel olmasına rağmen 1 dakikadan kısa süren oyun zamanında müzik çalmaya çalışması rahatsız etti beni onun dışında çok güzel bi oyun bence.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar