ricardelamasha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaslar mac icin football manager alicam orjinal calisir dimi bilgisayrimda cok programim mac os x mi oyle bisey bi sorun cikarmaz cunku 2005 de oyunu yukluodum creating manager list der demez unvalid cd copy cd falan uyarisi weriodu heralde orjinal alinca boyle bi hata wermez dimi birde bulabilirim heralde oyunu izmirde gelmismidir[signature][hline]el tekila blanco con su sal le da sabor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 www.sendit.com Oyunun mac için ayrı sürümü yok, hem mac hem win destekli. Blizzard'ın da tüm oyunları böyledir, hastasıyem blizz'in. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 26 Ekim 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricardelamasha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 peki ben fm 2005 yukledim gecen gun oyundan ligimi sectim fakat tam creating manager list derken bi uyari werdi unvalid cd diorumki kopya oyundanmi kaynaklanior acaba onu merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kopya olduğu içindir muhtemelen. Bir de edit yaparsan oyuna başlarken hata veriyor. Çok ince bişey bu edit işi...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar