Kraven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Selam patiler, Kendime uzun sure olan arayısımdan sonra bi kedi alamya akrar verdim :) Siyam kedisi almak istiyorum. Phoebe gibin tatlı bisi olsun isitiyorum :) Buraya topic acmamin nedenine gelirsek eger ; Vermek isteyen yada alabilecegim yer tavsiye edebilirseniz cok sevinirim istanbul veya başka şehir hatta ülke dışıda olursa da farketmez :D Ucretli ve ya ucretsiz hiç bir sekilde farketmez (ücret onemli degil, ne kadar siterseniz :) ) Yardımcı olursanız sevinirim msn : [email protected] mail : [email protected] gsm : 0533 430 00 53 Saygılar :) Edit : Maili yanlis yazmisim :) [signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) [Bu mesaj Kraven tarafından 26 Ekim 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar