Throndor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arabanın dış görünümüne hafif bir değişiklik getirecek bir modifiye tavsiyesi olan var mıdır.. Far vesaire.. Hani var mı "şöyle bişey yaptırmıştı birisi güzel olmuştu" diyen..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 angel eyes şart ztn çok abartı olmaya spoiler bi body kit 17" jant güzel bi son susturucu(ses ve görüntü bakımından) güzel stop grubu varsa ondan neon sticker çalışması kaput u siyaha boyatabilirsin(arabanın rengine göre deişir). öyle işte:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o kasaya güzel giden bir kit,spoiler hiç görmedim: Sade birşeyler yapman lazım,abartınca çingeneye dönüyor o araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Abi mümkünse abartma, neon muş led li ışıklarmış yaptırma yani direk apache oluyor[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Valla google da img olarak arat baya bi örnek bulabilirsin,ben kısaca bi baktım,anılarımın olduğu bir araçtır,severim yani.Hatta 96 modelle 235 demiştim,burdakiler gülmüştü =) Alttaki baya hoşuma gitti mesela,arka ,ön tamponu falan ellemesende,spoiler,film,jant bide alçaltınca her araba zaten güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok aşarı modifye arabayı bok ediyor bence güzel olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 resimdeki arabanınkilere benzer farlar.. ön ve arka.. kaça patlar tahminen sizce..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 en az 400 m derim ben[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kaç 400 m?[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 toplardan ve farlardan bahsediom ben en uyduruklarından olduunu düşünürsek en az 400[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 En az 3bin YTL gider bu arabaya.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Throndor, 25 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: resimdeki arabanınkilere benzer farlar.. ön ve arka.. kaça patlar tahminen sizce.. bodykit jant lar fln 5bin den aşaı gitmez[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Redogski, 24 Ekim 2005 14:49 tarihinde demiş ki: ... güzel bi son susturucu(ses ve görüntü bakımından) ... kaput u siyaha boyatabilirsin(arabanın rengine göre deişir). ehueheuh. son susturucuyu ses için mi taktırıyosunuz ya? performans için takılır son susturucu :D Bide kaputu siyaha boyamak nasıl bi özentiliktir? paran yoksa hiç çingenliğe girme Carbon fiber görüntüsü verecem diye :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hiç motora dokunmadan bi son susturucuyu deiiştirmiş ne anlamı kalır? hal öle olunce sadece ses ve görüntü için taktırmış oluo siyaha boyamayı bende sevmem ama. son günlerde moda gibi bişi oldu carbonfiber e parası yetmien boyattıo yada carbonfiber görünümlü sticker lar var.[dergide gördüm gerçek gibi görünüo(sölemese anlamazdım)] ondan yaani:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 fiber olayina girme bence.jant,stop,xenon,angel eye ve yay ile cok guzel gorunumlu bir arabaya sahip olabilirsin.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Katılıyorum,jant+lastik,yay,bagaj üzerine şekil A daki gibi bi spoiler,camlara film.Yeterli bencede. Zaten o farlardan bulman zor.Bulamazsın derimde,gider bulursun falan .öt oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Zaten ben "way modifiye toyota" modunda birşey istemiyorum.. Hafif ve tatlı birkaç değişikliğin bazen arabayı hakkaten değişik ve güzel gösterdiği oluyor.. Bakıyorum yaa şu araba güzelmiş ne bu diyorum, sonra arkadaş yaa bu bildiğin VW Bora, adam farları değiştirip şuralara şunları taktırmış diyor.. Bu "yay" nedir? jant, film felan kaça bunlar.. Birde ufak bir modifiye tutorialı yazan oldu mu hiç..ona bakayım bir.. hani şu vardır şu fiyat-şu fiyat arası genelde, şu işe yarar, şöyle bir görünüm verir.. gibilerinden.. Angel eyes olayını bilmiyorum mesela..heh..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 mesela herangi bi tuning dergisini alıp okusan bunlar hakkında bi fikir sahibi olursun. jant mesela fiyatları 5000 euro dan 900milyona kadar fln deişio. hadid modifiye istosan yay ı salla bence gerek yok. en az 15" jant,çok abartı olmayan spoiler abartı olmayan egzos sistemi. cam film i yaptırabilirsin. bunların hepsi en fazla 2 milyara patlar sana.(geçen sene cms 15" jant taktırdık o bize 1.2 milyar a patladı. cam film i çok pahalı bişey deil ztn olsun olsun 100 milyon.spoilerde 350 milyon fln dedikmi(tam bilmiyorum fiyatları daha ucuzdda olabilir)tamam dır senin araba:D)[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski [Bu mesaj Redogski tarafından 26 Ekim 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 TEk spoiler neye yarar ki toptan bi body kit olmalı =) Yay ne mi arabanın araksına takıp gerdiriyosun sonra bi duvar dibine yanaşıp yayı serbest bırakan kolu çekiyosun aynı anda arabanı boşa atıyosun veya 3. vitese atıp gaz veriyosun sonuç muhteşem :p Şaka bi yana. Yay arabayı 2 3 cm yere yaklaştıran aslında sert süspansiyonla birlikte yol tutuşu arttıran ancak genellikle yere yakın görüntüsü versin diye yüzlerce ytl harcanan gereksiz bişey =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar