Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1997 Totota corollaya modifiye tavsiyesi..

Throndor

Öne çıkan mesajlar

angel eyes şart ztn
çok abartı olmaya spoiler
bi body kit
17" jant
güzel bi son susturucu(ses ve görüntü bakımından)
güzel stop grubu varsa ondan
neon
sticker çalışması
kaput u siyaha boyatabilirsin(arabanın rengine göre deişir).
öyle işte:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mümkünse abartma, neon muş led li ışıklarmış yaptırma yani
direk apache oluyor[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla google da img olarak arat baya bi örnek bulabilirsin,ben kısaca bi baktım,anılarımın olduğu bir araçtır,severim yani.Hatta 96 modelle 235 demiştim,burdakiler gülmüştü =)

Alttaki baya hoşuma gitti mesela,arka ,ön tamponu falan ellemesende,spoiler,film,jant bide alçaltınca her araba zaten güzel oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

kaç 400 m?[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Throndor, 25 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
resimdeki arabanınkilere benzer farlar.. ön ve arka.. kaça patlar tahminen sizce..

bodykit jant lar fln 5bin den aşaı gitmez[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 24 Ekim 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
...
güzel bi son susturucu(ses ve görüntü bakımından)
...

kaput u siyaha boyatabilirsin(arabanın rengine göre deişir).

ehueheuh. son susturucuyu ses için mi taktırıyosunuz ya? performans için takılır son susturucu :D

Bide kaputu siyaha boyamak nasıl bi özentiliktir? paran yoksa hiç çingenliğe girme Carbon fiber görüntüsü verecem diye :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

hiç motora dokunmadan bi son susturucuyu deiiştirmiş ne anlamı kalır?
hal öle olunce sadece ses ve görüntü için taktırmış oluo
siyaha boyamayı bende sevmem ama.
son günlerde moda gibi bişi oldu carbonfiber e parası yetmien boyattıo yada carbonfiber görünümlü sticker lar var.[dergide gördüm gerçek gibi görünüo(sölemese anlamazdım)]
ondan yaani:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben "way modifiye toyota" modunda birşey istemiyorum.. Hafif ve tatlı birkaç değişikliğin bazen arabayı hakkaten değişik ve güzel gösterdiği oluyor.. Bakıyorum yaa şu araba güzelmiş ne bu diyorum, sonra arkadaş yaa bu bildiğin VW Bora, adam farları değiştirip şuralara şunları taktırmış diyor..

Bu "yay" nedir? jant, film felan kaça bunlar..

Birde ufak bir modifiye tutorialı yazan oldu mu hiç..ona bakayım bir.. hani şu vardır şu fiyat-şu fiyat arası genelde, şu işe yarar, şöyle bir görünüm verir.. gibilerinden..

Angel eyes olayını bilmiyorum mesela..heh..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

mesela herangi bi tuning dergisini alıp okusan bunlar hakkında bi fikir sahibi olursun.
jant mesela fiyatları 5000 euro dan 900milyona kadar fln deişio.
hadid modifiye istosan yay ı salla bence gerek yok.
en az 15" jant,çok abartı olmayan spoiler abartı olmayan egzos sistemi. cam film i yaptırabilirsin.
bunların hepsi en fazla 2 milyara patlar sana.(geçen sene cms 15" jant taktırdık o bize 1.2 milyar a patladı. cam film i çok pahalı bişey deil ztn olsun olsun 100 milyon.spoilerde 350 milyon fln dedikmi(tam bilmiyorum fiyatları daha ucuzdda olabilir)tamam dır senin araba:D)[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski

[Bu mesaj Redogski tarafından 26 Ekim 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

TEk spoiler neye yarar ki toptan bi body kit olmalı =)
Yay ne mi arabanın araksına takıp gerdiriyosun sonra bi duvar dibine yanaşıp yayı serbest bırakan kolu çekiyosun aynı anda arabanı boşa atıyosun veya 3. vitese atıp gaz veriyosun sonuç muhteşem :p
Şaka bi yana. Yay arabayı 2 3 cm yere yaklaştıran aslında sert süspansiyonla birlikte yol tutuşu arttıran ancak genellikle yere yakın görüntüsü versin diye yüzlerce ytl harcanan gereksiz bişey =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...