wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 www.srtest.com Site biraz yavas ancak yeni cikan oyunlari sisteminizin ne kadar hizli calistiracagini, ya da calistiramayacagini gosteriyor... Ben bayagi begendim bu siteyi... Spywarede oldugunu sanmiyorum, en azindan girmedi benim denemelerimde...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dungeons and dragons online yok heralde sadece piyasaya cikmislari yapio ama ozamansa ne ise yario ki ben cikmadan önce örenmek istemistim :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hayir sadece piyasaya cikmislar degil. Orn. Civ 4[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hm neblim dungeons and dragonsun betasida yapilio suan o yüzden vardir die umdum ama olmadi :( ama güsel siteymis favorilere almak lazim deneris bazi bazi[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Harika bi site ya Dorsia Allah razı olsun bu baya işe yaradı.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar