revegan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben wow-europa da oynuyorum europada oynayan bi arkadas bana war craft in icindeki realmlist.wtf nin icinde yazan logon.europa.wow.com bişi yazmasi lazım bu sekilde bunu bana yazabilirmi lurfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunlop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Program Files ın içindeki Wow klasörünün içinde realmlist.wtf dosyasını bulduktan sonra bu dosyayı açmak için shift+sağ clik yapacaksın. ordanda "BİRLİKTE AÇ" komutu seçip "Note pad" veya "World pad" i seçeceksin. Karşına şuan için "set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com" çıkacakdır. değiştirmek istediğin var ise oray yazabilirsin. Not: Tavsiyem set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com bir yere kopyala ondan sonra değiştirmendir. Saygılarımla[signature][hline]Dünyada Herşeyin Bir Ölçüsü Tartısı Vardır. WoW'un Tartısı Fedakarlıktır. Fedakarlık Yapmayanın Sevgisine Inanılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revegan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar