Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux-Ubuntu sorular sorular???

Whitehaven

Öne çıkan mesajlar

Linux kurup orenmeye karar verdim forumlara az cok baktım baslangıctan ileri seviyeye kadar bunu onermişler anason sayesinde hdd de 1gb linux icin 1gbda takas icin yer actım (partition magic saolsun :) ) sonrasında efenim programı kurduk bir iki ugras sonrası windows xp ve ubuntu default secenekleri buna benzer bir kac linux secenegi daha cıktı sectim buraya kadar tamamdır :)
sonrasında login kısmı geldi ben buraya daha once bir kullanıcı ismi girmiştim sifre onlada girdim leven@ubuntu$^ boyle bişi cıktı buna benzer burda kaldım desem :) windows gibi arayuz beklemem hatamı :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu arayuz felan yuklememiş sanırım ilk kurdugum icin sanırsam customize gibi menumu ne cıkıyormus ben bilmiyordum sadece unix ekranı gibi bir ekranla karsı karsıyayım nete baglı ayarları dogruda hangi komutla sitesinden upgrade edebilirim
birde hata felan veriyor dosyayı bulamıyor are u a root ? felan gibi bişiler geveliyor :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bende debian kurmaya niyetliyim.. durun bakalim. gerci bilmiorum diger linux daitimlarindada oylemi ama bunda oyle oldugu kesin ( aslinda cogunda oyle mandrake felam haric ) commandline dan yapiosun herseyi ardindan grafik arayuzune gecis saglio sanirim...[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm benimde başıma gelmişti. ekran kartının ayarlarını manuel olarak girdikten sonra çalışırabilmiştim.

ama komutları hatırlamıyorum. mayfer ya da birisi ayarlara nasıl girebileceğini yazarsa oradan yapabilirsin belki. sonrasında ise start x deyip başlayacaksın. o kadar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...