CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Murtaza, 25 Ekim 2005 06:56 tarihinde demiş ki: Buna yapıcı bi yorum yapılamaz. K2nin ne düşündüğü açıkçası benim umurumda bile değil... Adamlar, Türklerin potansiyel para kaynağı olarak görüyor. Bunun dışında bizim kara kaşımıza kara gözümüze vuruldukları filan yok. Basit ticaret hamlesi... Daha fazla müşteri çekmek için, Türkçe açıklamalar yapılıyor. Bugün Türkler K2network' e düşündüğünüzden daha fazla para akıtıyor... Bunu Amerika, Türkiyeyi müttefiği olarak görüyor, bilmem ne yapıyor diye yorumlamak yanlış olur. +1234 katılıyorum[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence bush'un işi bu. kesin o koydurmustur o linki oraya.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi onları yazanda bi türk tür sonuçta neden bu kadar abartıyonuz ki orda yazılanların hepsi oluyo. bi tek türkler yapmıyo ama çopunluk biziz..[signature][hline]neyim var ki KO dan gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: tAKA, 25 Ekim 2005 19:23 tarihinde demiş ki: bence bush'un işi bu. kesin o koydurmustur o linki oraya. Azauhzuahauhua brawo ya helal olsun koptum a.q Bunların hepsinin başında Zekeriya Beyaz var kesin o çevirdi onu türkçeye yok böyle bi cümle ya Server ın taklitini yapmak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hahaha super olmusya koskoca ( aslında kucucuk ) server ana sıtesıne turklerın ıssgalıne dayamayıp türkce linli koymus :) ama gercekten guzel bir hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: tAKA, 25 Ekim 2005 19:23 tarihinde demiş ki: bence bush'un işi bu. kesin o koydurmustur o linki oraya. zuhahaha :D adamımsın :D[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 O türkçe linki dikkat ettiysen sadece ban sebeplerine konmuş sadece bizimkilerin ban yediğinden veya buna yani dupe , macro vs vs yaptıkları için olmasın ? Sadece uyarıların turkce olması ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kurbanla kardeş olmadan kasanın yerini öğrenemezsin.. Ben türkçe ana sayfa yaparlar sanıodum.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar