porsuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 arkadaslar tam olarak bilmiyorum bu konuyu oyunu bırakacağım bir süreliğine kredi kartımdan otamatik olarak para cekiliyor bu olayı nasıl engellerim acaba acc bölümünde nereden cansel edebilirim yada iptal etmek için ne yapmam gerekir tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Account management tan account tuna gir edit suscription gibi bir bölüm var ordan cancel layabiliyorsun sanırım kredi kartını. Benim param her çekildikten sonra ben yapıyorum ne olur ne olmaz diye.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence sen "cansel" etme onun yerine alpay falan et daha iyi olur :D[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Lamerize, 25 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Account management tan account tuna gir edit suscription gibi bir bölüm var ordan cancel layabiliyorsun sanırım kredi kartını. Benim param her çekildikten sonra ben yapıyorum ne olur ne olmaz diye. bahsettiğin gibi birşey bulamadım account management bölümünde birde o sayfada (cancel account ) diye bi secenek var o olmasın bilmiyorum tam olarak yanlış bişey yaparız sonra sidi key patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bende arada bi şey soriyim sanal kart yerine kartın kendi numarasını verip ödeme yapan var mı hiç?[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben sorunu cevaplayayım şimdi acc managementa giriyosun orada change subcription var ona basıyosun karşına kredi kart markaları çıkacak herhangi birini seç ve next e bas orada ödeme fiyatları var 3 tane onların en altında 4. olan bi seçenek var ona basıp next dicen ona basınca ödeme durdurulmuş olacak yani subcription seçmemiş olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 zaten cd key'in heba olması gibi bir durum söz konusu değil. "oyunu bırakıyorum ulaaan" diyerek hesaptan para çekmesini engelliyorsunuz. daha sonra "geri döndüm kerata" diyerek tekrar açtırıyorsunuz.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar