fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hazır kart kullanıyordum ben. sonra bi başka hazır kart taktım. Geri kendi hattımı taktığımda alet çalıştı ama ekrana bişey gelmedi. yanığ yanıp sönüyor. Yardım edebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mobile mobile mobile mobile mashroom mashroom mobile mobile mobile mobile maasshroom maaashroom ... Mobil cihazlar diye bi bölüm var. Ordakiler daha çok biliyormuş. Kartını uzun süredir kullanıyorsan zamanla zedelemiş olabilirsin. Alkol ile bir silmeyi dene. Ya da yala fln. Sil iyicene bi.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aaa çok pardon ya. mobil cihazlar diye bölüm varmış yeni görüyorum. taşınabilinirmi lütfen. tekrar özür diliyorum[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar