mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arkadaslar bu maili bulk mailler arasinda buldum. unix mail server ile atilmish sanirim. Ve hazirlayan da bir turk. Lutfen bunlara inanmayin dikkat edin hic bir yere shifre vs vermeyin. From: [email protected] You have won a 2 week premium service, to enter please click on the link above... http://knightonline.farvista.net Regards, Knight Online Team © iki haftalik premium kazandiniz buraya tiklayin diye o sayfaya gonderior eleman.sonrasinda da orada ID PWD istiyor. Acilirken opening kisminda dosyalar diye bir alt dizin gordum bizim turklerin parmaginin oldugunu oradan cikardim. Dikkat edin arkadaslar bu aralar yuzsuzler ve serefsizler iice artti.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hay allahım bunlar neden bu kadar zeki yaaa[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Vay beee hiç üşenmemişler sitenin aynısını yapmışlar hll valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Adam direk Dosya =====> Farklı Kaydet yapmış bu kadar akıl küpü olan biri gidipte siteyide yaparmı hey yavrum be bu sitenin sahibiyle tanışmak isterdim IQ su kaç acaba[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 102.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 [spo1=asda] Knight Online Global Website src="Knight Online Global Website_dosyalar/create.js"> src="Knight Online Global Website_dosyalar/global.js"> rel=stylesheet> src="Knight Online Global Website_dosyalar/mm_menu.js"> onload="preloadImages('img/nav_01_on.gif','img/nav_02_on.gif','img/nav_03_on.gif','img/nav_04_on.gif','img/nav_05_on.gif','img/nav_06_on.gif','img/nav_07_on.gif','img/nav_08_on.gif')">
Öne çıkan mesajlar