copperelf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yakın zamanda interface dosyasını silmiştim. addonları yeniden kurdum. emailimden item almaya kalktığımda interfaceframeXMLMailFrame.lua:280:OpenMailText:SetText():Font not Send ibaresi ile karşılaştım. bu hata sebebi ile emialimdeki itemları alamıyorum. sorunu nasıl çözeceğimi anlatabilirseniz sevinirim
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Interface le birlikte wtf klasörünüde silip dene birde.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 interface klasorunun icinde addon disinda baska birsey varsa, *.xlm gibi o dosyayi sil[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet frame.xml var orda onu sil ya da adini degistir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gece gece sölemeden geçemicem :) kredi kartı borçlarını öde u noob ooplzthxbye
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 test serverinda ben de yasamistim ayni sorunu, o frame.xml 1.8le uyumlu degil maalesef, silince duzeliyor.[signature][hline]oyle iste.
Öne çıkan mesajlar