iMMoRTaIL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bu yaz Amerika'dan dönüşümde satmak için yanımda getirdim,dolayısıyla hiç açmadım,pırılpırıl açılmamış ambalajında ilk sahibini bekliyor...''Bir kurşun kalem kalınlığında ve yalnızca 42 gram ağırlığında'' olan bu muhteşem cihazı kaçırmamanızı tavsiye ederim,şu an Amerika'da dahi temin sıkıntısı varken siz bu inanılmaz teknoloji harikasına Türkiye'de sahip olacaksınız... -1000 şarkıya kadar mp3 kapasitesi vardır -Renkli olarak resimlerinizi kaydedebilirsiniz -1,5''lik parlak renkli lcd ekranı vardır -14 saate kadar pil ömrüne sahiptir -Apple dokunmatik tekeri vardır -USB uyumludur -Dock adaptörü,USB 2.0 kablosu,kulaklıkları,hızlı başlangıç kılavuzu,Mac ve Windows için i-tunes içeren cd'si ve özellikler kılavuzu kutunun içindedir -Kontak listesi,takvim,ajanda ve birçok eğlenceli keşfedilmeyi bekleyen özelliğe sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu alet fiyat gibi bir özellige sahip mi peki :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMMoRTaIL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hakikaten yazmayi unutmusum cok ozur dilerim :) 550 milyon pazarlik olabilir. mail veya msn : [email protected] yer istanbul ama kargo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 25 milyon daha ucuza satıyorsun alt tarafı üstelik garanti olayında yok. hmm bence fiyatta biraz düşersen daha iyi olur ama karışmak gibide olmasın.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Fiat fazla herhangi bi garantisi yok.. 25 ytl fazla verir garantilisi alınır paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMMoRTaIL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bana orjinal tr de nerde satildigini solermisiniz ben yerini bulamadimda herhangi bir magazada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Megavizyon D&R ve benzeri hobi&elektronik mağza ilk başta aklıma gelenler. Bunun dışında pek çok PC ürünü satıcısında. Kısacası her yerde bulabilirsin... Ayrıca internette türkçe sayfalardan arattığın zaman sana sonsuz uzun bir liste veriyor ki içinden pek çoğu iş görür :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMMoRTaIL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben ararttim nette satilik olarakbuldugum magaza yokyani d&r da falan arattim cikmadi normal bi insanin ilan sayfasina verdigi yaziyi gordum. onuda buyur http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/102/112/display_itemlist.php%3Fig%3D1%26type%3Dnormal%26z%3D%26for_sale%3D%26location_id%3D%26photo%3D 2 gb 425 4 gb 500 yazmis bende pazarlik yapilabilir yazdigima gore 4 gb si icin ole biseyler dusunuorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 1 2 3 4(dnr) ilk başta yanılmışım arada çok aşırı fiyat farkları var. Aynı kapasiteye (4gb) ipod mini alabiliyorsun 375ytl ye :) Şimdi gerçekten işini baltalamış olmak istemem ama az biraz öyle oldu sanırım, kusura bakma :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 25 Ekim 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dragonfire tarafından 25 Ekim 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dragonfire tarafından 25 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMMoRTaIL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet bende dikkat ettim mininin fiyatlari tr de bu derece abarti iken nano geldiginde nasil bir fiyat farki olucak siz dusunun verdigim fiyat bence az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yok sen beni yanlış anlamışsın. Bence mini olması bir avantaj. Sonuçta boyutta önemli ama pili daha az dayanıyor. Senin verdiğin fiyat hala türkiyede satılanlara göre pahalı kaçıyor. Tabi garanti verebiliyorsan o ayrı :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nano mini farklı şeyler karşılaştırma ikisini... zen touchla ipodu karşılaştırır gibi oluyorsun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 alet gerçekten 0 ise 550 zor belki ama 500 e çok rahat satarsın...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMMoRTaIL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 alet 0 500 ytl ye satiorum bu normal gelir insallah :) 550 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar