Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK APPLE IPOD NANO 4 GB SIYAH ORJINAL AMBALAJINDA ACILMAMIS

iMMoRTaIL

Öne çıkan mesajlar

Bu yaz Amerika'dan dönüşümde satmak için yanımda getirdim,dolayısıyla hiç açmadım,pırılpırıl açılmamış ambalajında ilk sahibini bekliyor...''Bir kurşun kalem kalınlığında ve yalnızca 42 gram ağırlığında'' olan bu muhteşem cihazı kaçırmamanızı tavsiye ederim,şu an Amerika'da dahi temin sıkıntısı varken siz bu inanılmaz teknoloji harikasına Türkiye'de sahip olacaksınız...

-1000 şarkıya kadar mp3 kapasitesi vardır

-Renkli olarak resimlerinizi kaydedebilirsiniz

-1,5''lik parlak renkli lcd ekranı vardır

-14 saate kadar pil ömrüne sahiptir

-Apple dokunmatik tekeri vardır

-USB uyumludur

-Dock adaptörü,USB 2.0 kablosu,kulaklıkları,hızlı başlangıç kılavuzu,Mac ve Windows için i-tunes içeren cd'si ve özellikler kılavuzu kutunun içindedir

-Kontak listesi,takvim,ajanda ve birçok eğlenceli keşfedilmeyi bekleyen özelliğe sahiptir
Sosyal ağlarda paylaş

Megavizyon D&R ve benzeri hobi&elektronik mağza ilk başta aklıma gelenler. Bunun dışında pek çok PC ürünü satıcısında. Kısacası her yerde bulabilirsin...
Ayrıca internette türkçe sayfalardan arattığın zaman sana sonsuz uzun bir liste veriyor ki içinden pek çoğu iş görür :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

ben ararttim nette satilik olarakbuldugum magaza yokyani d&r da falan arattim cikmadi normal bi insanin ilan sayfasina verdigi yaziyi gordum. onuda buyur http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/102/112/display_itemlist.php%3Fig%3D1%26type%3Dnormal%26z%3D%26for_sale%3D%26location_id%3D%26photo%3D

2 gb 425
4 gb 500 yazmis bende pazarlik yapilabilir yazdigima gore 4 gb si icin ole biseyler dusunuorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

1
2
3
4(dnr)
ilk başta yanılmışım arada çok aşırı fiyat farkları var. Aynı kapasiteye (4gb) ipod mini alabiliyorsun 375ytl ye :)
Şimdi gerçekten işini baltalamış olmak istemem ama az biraz öyle oldu sanırım, kusura bakma :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 25 Ekim 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 25 Ekim 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 25 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok sen beni yanlış anlamışsın. Bence mini olması bir avantaj. Sonuçta boyutta önemli ama pili daha az dayanıyor. Senin verdiğin fiyat hala türkiyede satılanlara göre pahalı kaçıyor. Tabi garanti verebiliyorsan o ayrı :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...