xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 beyller bana acil netlimiter ve cmosspeed tarzı başka bir program lazım acil yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bende netlimiter gibi trafiği kontrol edebileceğim bi program aramaktayım. Nette bir çok böyle program var fakat kullanıpta olumlu sonuç alabileniniz var mı? Bunu öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Netlimiter ile cfosspeed programının çalışma mantığı farklı. Netlimiter indirme/gönderme hızınızı limitler, cfosspeed ise paket alışverişini düzenler. Cfosspeed'in yaptığı işi yapan başka program bilmiyorum en çok kullanılan cfosspeed. Netlimiter içinde aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar